Victorie pentru Sorin Ene in prima etapa a Campionatului National de Drift

In weekendul abia incheiat, 23-24 mai, a avut loc la Suceava prima etapa a Campionatului National de Drift. Aproximativ 25 de piloti s-au aliniat la startul competitiei care s-a desfasurat duminica in parcarea Shopping City Suceava. 

 

Calificat pe pozitia 10-a, Sorin Ene a reusit sa se impuna dupa o finala extrem de disputata cu pilotul local, Razvan Fratianu. Cei doi au pilotat doua automobile BMW, Sorin Ene apeland la masina de rezerva datorita faptului ca Nissan-ul Silvia S14A pe care concureaza in mod normal nu a fost finalizat in timp util.

Razvan Fratianu & Sorin Ene
Razvan Fratianu & Sorin Ene

 

 

A fost o etapa perfecta pentru mine si salut in primul rand prezenta in numar extrem de mare a spectatorilor pe marginea traseului de concurs. Am inceput un nou sezon al Campionatului National de Drift la Suceava si pentru acest lucru ii multumesc lui Razvan Fratianu care face posibila desfasurarea acestei etape in cele mai bune conditii. Nivelul campionatului a crescut si aproape ca nu mai exista masini sub 400cp. Masina cu care am participat este absolut noua ea fiind gata in luna aprilie a acestui an. Constructia ei a durat sase luni de zile si este un proiect unic in Romania. Am reusit sa suplinesc puterea mica pe care o dezvolta motorul (aprox 250cp) printr-o strategie agresiva, dar in limitele sportivitatii, care mi-au adus in final cea mai buna performanta in cadrul etapei. Un alt secret au fost si anvelopele folosite care s-au comportat exemplar.” declara Sorin Ene la finalul competitiei.  

Drift Suceava

Sorin Ene multumeste pentru acest rezultat partenerilor sai: Reparatii Turboserv, Motul, Best Tires Shop, Campion Autoservice, Decomar logistic, Constantin Nautics, Badsi, Toni Detailing, Prosper Fitness, BD tuning.