Punct final in prima editie a CNKD 2010

Chiar daca vremea nu a tinut cu concurentii, ultima etapa a Campionatului National de Karting Dunlop 2010 a oferit acelasi spectacol de exceptie.

Circuitul Amckart a fost, in weekendul care tocmai s-a incheiat, gazda ultimei etape a Campionatului National de Karting Dunlop 2010. Ca si in cazul rundelor precedente, disputate la Arad si Bucuresti, piloti si iubitori ai kartingului din toate colturile tarii au raspuns invitatiei organizatorilor, cu atat mai mult cu cat intrecerea urma sa stabileasca si ierarhiile finale ale intrecerii.

Trebuie precizat ca etapa a fost precedata, miercuri 13 octombrie, de un training organizat la sediul FRAS, la care au participat mecanici si ingineri ai unor piloti angrenati in Campionatul National de Karting Dunlop 2010, comisari tehnici si oficiali ai Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. In cadrul acestei intalniri s-au facut o serie de simulari, s-a reverificat respectarea recomandarilor CIK-FIA si s-a elaborat procedura de verificare tehnica in scopul eliminarii deficientelor constatate la etapa precedenta a CNK Dunlop 2010. Procedura care a fost afisata la loc vizibil la Secretariatul cursei si deasemenea la locul special destinat acestor controale tehnice.

Intrecerile disputate in acest weekend au oferit acelasi spectacol la cel mai inalt nivel, iar la finele intrecerii, au plecat acasa cu diplome si cupe Marco Bota (locul III), Enzo Doroghi (locul II) si Andrei Ponta (locul I) la PUFO, Eduard Anthony Cimpoaca (locul III), Ion Alexandru Ionescu(locul II) si Ioan Teodor Nicoara(locul I) la KID, Cristian Unguru (locul III), Razvan Popiel (locul II) si Cristian Unguru (locul I)- MINI, Eduard Nicolae Cosma (locul III), Daniel Vasile (locul II) si Razvan Ionut Cornea(locul I) la N60, Balasz Bokor (locul III), Bogdan Stan (locul II) si George Moloci (locul I) la N80, Remus Mircea Gherghinescu (locul III), Daniel Vonica (locul II) si Costin Mircea Stoica (locul I) la N-ICA, Maximilian Junger (locul III), Andrei Oprea (locul II) si David Dugaesescu (locul I) la KF3, Vlad Anghel (locul III), Tiberiu Iorgulescu (locul II) si Roberto Arcarese (locul I) la KF2,  Eduard Birloiu (locul III), Vlad Leah (locul II) si Salvatore Arcarese (locul I) la KZ2.

Clasamentele generale ale Campionatul National de Karting Dunlop 2010 urmeaza sa fie date publicitatii in cursul saptamanii viitoare.

Campionatul National de Karting Dunlop 2010 este organizat de Hatters Motorsport, sustinut de  Federatia Romana de Automobilism Sportiv si de partenerii Dunlop, Conarg Real Estate, Seat, Austral, Muller, Kid Kart, Racing Nick si SKN.