Campionatul National de Karting Dunlop 2011 – rezultate etapa I

 

Mansa Finala a primei etape a Campionatului National de Karting Dunlop 2011 s-a incheiat, dovedindu-ne inca o data ca ambitiile si spiritul competitiv sunt la fel de mari, indiferent de varsta pilotilor. Cel mai tanar kartist, Mihai Temian de 4 ani, din Satu Mare, a promis in fata tuturor ca va veni si la etapa urmatoare si ca isi va face “toate antrenamentele ca sa ia o cupa”, iar setul de anvelope Dunlop primit din partea FRAS le va folosi “pentru kartul cel mai puternic” pe care il are.

 

Participarea internationala a sportivilor italieni Paolo Gagliardini (dublu campion european si dublu campion national in Italia)si Nazareno Compagnoni a ridicat si mai mult stacheta la grupa KZ2, insa pilotii romani nu s-au lasat intimidati de palmaresul celor doi, iar la final, podiumul a fost al ambelor nationalitati.

 

 

Prima etapa a CNK Dunlop, desfasurata pe circuitul AMCKART din Bucuresti,  a numarat la start 47 de kartisti: 10 la KZ2, 3 la KF2, 6 la KF3, 9 la N100 ICA, 2 la N60, 3 la N80, 5 la KID KART, 6 la MINI si 3 la PUFO. Campionatul National de Karting ( CNK) este singura competitie oficiala nationala, fiind organizat de Federatia Romana de Automobillism Sportiv si sustinut de Dunlop. La fiecare etapa a CNK, Dunlop ii premiaza pe cei mai buni 5 kartisti la clasele KF3 si Mini. La aceasta etapa ni s-a alaturat si compania Racing Nick, care a oferit vouchere de cumparaturi in valoare totala de 600 RON primilor 3 clasati de la PUFO si produse Millers Oils primilor 3 clasati de la N 100 ICA, KF2 si KZ2.

 

Rezultate Etapa I – Mansa I :

 

Clasa Pufo + Kid Kart

 

Clasa Mini + N 60 + N 80

 

Clasa N 100

 

Clasa KZ 2

 

Clasamente Etapa I- Mansa 2 :

 

Clasa Pufo

 

Clasa Kid Kart

 

Clasa Mini

 

Clasa N 60

 

Clasa N 80

 

Clasa N 100

 

Clasa KF 3

 

Clasa KF 2

 

Clasa KZ 2