Record de inscrieri si participare internationala la etapa a VI-a a CNKD

66 de piloti iau startul la etapa a sasea a Campionatului National de Karting Dunlop 2011 care se desfasoara astazi si maine pe circuitul AMCKart din Bucuresti, acesta fiind cel mai mare numar de inscrisi la o etapa, in acest sezon.  Cea mai mare concurenta este la clasa KZ2, la care vor lua startul 16 kartisti. 

 

Deja “veterani” ai Campionatului organizat de FRAS, italienii Paolo Gagliardini si Nazareno Compagnioni dau ultima lupta din acest an pentru a-si pastra suprematia la aceasta clasa, pe care au dominat-o in acest sezon.

 

Surpriza etapei o constituie participarea pilotului bulgar Vladimir Arabadgiev, multiplu campion de karting al Bulgariei, pilot monopost in seria internationala Master, pilot in seria GP2 si pilot de teste al echipei de Formula 1- Vergin .

 

 

O alta participare la clasa KZ2 va fi cea a multiplului campion national si sud-est European de karting, Matei Mihaescu, pilot de monopost in formula Renault 2000 si in Formula Master.

 

Maine, dupa premierea CNKD, pilotii, echipele si publicul sunt invitati sa-i incurajeze pe jurnalistii care vor schimba pentru cateva ore instrumentele de scris cu volanul karturilor. Peste 30 de reprezentanti media vor lua startul in “Cupa Presei la Karting”. Acestia se vor intrece atat ope echipe, unde vor fi coorodonati de cei mai buni piloti licentiati FRAS, printre care Vali Porcisteanu, Alex Filip, Claudiu David, Manu Mihalache, Alina Bunica, dar si in intrecerea individuala, la finalul careia il vom premia pe “cel mai bun kartist din presa”

 

Lista inscrieri