Etapa a V-a a Campionatului Național de Karting decisivă în lupta pentru titlu

În acest week end se desfaşoară cea de-a cincea etapă a Campionatului Național de Karting, pe circuitul AMC Kart din București.

Fiind penultima etapă a campionatului, este o cursă deosebit de importantă pentru pretendenții la titlurile de Campioni Naționali.

 

La clasa Pufo, JMS Performance și-a asigurat deja primele două poziții, dar se va duce o luptă interesantă între Mario Petrache și Andrei Carcea pentru prima poziție în clasament, diferența fiind de doar 8 puncte în favoarea lui Mario. Leo Borlovan (ABAS) și Alexander Prelea (Real Racing) sunt în luptă pentru titlul clasei Mini. Leo va lua startul în cea de-a cincea etapă cu un avans de doar 12 puncte, dar Alexander are avantajul circuitului “de casă”.

 

Juniorii de la KF3 au făcut spectacol în ultimile două etape desfășurate pe circuitele din Tg. Secuiesc și București. Dacă sezonul începuse confortabil pentru George Pintea (Transkart Racing), Andrei Vajda (Go Kart Team) a ridicat nivelul competițional și se află la doar 3 puncte în spatele lui George.

 

Etapa se va desfășura pe parcursul a două zile. Sâmbătă vor avea loc calificările, iar duminică manșele de concurs.