ATA RACING SHOW 2016 – ediția a-II-a

Sezonul 2016 în motorsportul din România se încheie, pentru al doilea an consecutiv, cu ATA Racing Show. Acesta este singurul eveniment din țara noastră la care iau startul cei mai buni piloți, atât din Campionatul Național de Raliuri, cât și din Campionatul Național de Viteză în Coastă.

 

ATA Racing Show va avea loc pe 25 și 26 noiembrie, la Academia Titi Aur, (DN 1A, Sos. București – Târgoviște nr.205, comuna Crevedia), pe cel mai complet și complex autodrom din Europa de Est. Acesta are o suprafață de peste 12,5 hectare, pe care se află un circuit de asfalt, unul de macadam cu două săritori spectaculoase și șase platouri cu diferite suprafețe destinate școlii de Conducere Defensivă și Pilotaj Sportiv Academia Titi Aur.

 

În acest an, traseul de concurs va fi unul mixt, cu o lungime de 3 km, dintre care 2,3 km vor fi pe asfalt și beton, iar 0,7 km pe macadam. Conceptul competiției rămâne neschimbat, câte două mașini urmând să ia startul și să concureze în paralel, atât în manșele de antrenament, cât și în cele de concurs. În prima zi, pe 25 noiembrie, în intervalul 08:00 – 21:30 vor avea loc sesiunile de antrenamente libere și precalificări, iar pe 26 noiembrie vor fi calificările, manșele de concurs și finalele, între 08:00 și 18:30.

ata_rallyphotoromania_0004_resize

La ATA Racing Show 2016 pot fi înscrise toate automobilele acceptate în campionatele din România, ele urmând a fi împărțite pe trei clase: 4WD (mașini cu tracțiune integrală), 2WD (mașină cu tracțiune pe două roți) și Dacia. În mod obligatoriu, toate mașinile vor trebui să concureze cu pneuri de macadam, iar doi sau mai mulți piloți pot împărți același material de concurs.

 

ACCESUL GENERAL la eveniment va fi pe bază de bilet, care costă 10 lei și oferă acces pe autodromul ATA, în zonele special amenajate, precum și în restaurantul Academiei. Biletele sunt disponibile în rețeaua EVENTIM.RO, atât online, cât și în magazinele partenere. În zilele evenimentului, biletele pot fi achiziționate și de la intrarea Academiei Titi Aur. Copiii cu vârsta de până la 6 ani au intrarea gratuită și trebuie să fie însoțiți de un părinte plătitor.

 

Biletele PREMIUM costă 250 lei și includ catering și open bar pe 26 noiembrie, cu acces în zonele special amenajate din incinta Academiei Titi Aur, la etaj (cafenea, terase), precum și pe autodrom.

ata_rallyphotoromania_0105_resize

Pe baza tichetului de acces, fanii vor participa la tombole unde pot câștiga multe premii, printre care și cursuri de Conducere Defensivă la Academia Titi Aur, experiențe inedite în simulatoarele indoor, cărți de conducere defensivă sau… postul de copilot în timpul evenimentului.

 

Detalii ATA Racing Show: www.ataracingshow.ro
Pentru foto si stiri de ultima ora: Facebook Academia Titi Aur – ATA