Campionii naționali la Rally Cross se stabilesc la Cupa Câmpulung Muscel

45°17’00.1″N 25°01’43.3″E. Acestea sunt coordonatele care vă vor aduce la platoul din cartierul Grui, pe DJ 732 C Câmpulung – Bughea de Jos. O arenă naturală, unde Clubul Sportiv Brothers Motorsport, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung, va organiza, în zilele de 29 și 30 octombrie, cea de a VII-a ediție a Campionatului Național de Raly Cross, ultima competiție importantă în domeniu organizată anul acesta în Argeș.

????????????????????????????????????

Desfășurată sub egida Federației Române de Automobilism, Cupa Câmpulung Muscel va decide și campionul național din acest an al acestei ramuri extrem de spectaculoase a sportului cu motor.

 

După succesul deosebit avut în etapa organizată în același loc în luna iulie, după etapa plină de adrenalină și răsturnări spectaculoase de clasament din Campionatul Național de Viteză în Coastă, organizatorii de la Clubul Sportiv Brothers Motorsport previzionează pentru cele două zile de weekend un spectatol total datorită numărului și mai mare de competitori care și-au manifestat interesul de a se prezenta la startul de la Câmpulung, dar și datorită modificările de traseu. Iar ca totul să fie la cel mai înalt nivel, se anunță și o vreme numai bună.

 

Înscrierea participanților se face până în prima zi de competiție – 29 octombrie, inclusiv.

Organizatorii roagă spectatorii care vor fi prezenți pe platou să urmeze indicațiile pentru asigurarea securității lor fizice. De asemenea, spectatorii care vor veni pe DN 73, trebuie să ia în calcul cel puțin o jumătate de oră de întârziere din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului.

 

Parteneri ai Cupei Câmpulung Muscel la Rally Cross: Primăria Câmpulung Muscel,  SILDVB, Pasteur Caroseria,  Pentarom!