O intalnire legendara la Concursul de Eleganta Sinaia: Marin Dumitrescu si BMW 328 Mille Miglia

Se pot spune multe despre Marin DUMITRESCU*, una dintre din cele mai emblematice figuri ale motorsportului romanesc, multiplu campion naţional al Romaniei cu peste 30 de titluri de campion in raliu, viteza in coasta si circuit. Seniorul Marin DUMITRESCU este Maestru Emerit al Sportului, iar in anul 2011 i-a fost acordata distinctia Ordinului National “Serviciul Credincios” in grad de “Cavaler” de catre Presedintele Romaniei Traian BASESCU. Totodata, Marin DUMITRESCU este si Cetatean de Onoare al orasului Sinaia, distinctie acordata de primarul Vlad OPREA.

 

Cu ocazia celei de-a saptea editii a Concursului de Eleganta Sinaia, unul din cele mai speciale evenimente din Europa de Est dedicate automobilelor de epoca, Marin DUMITRESCU se va revedea cu automobilul alaturi de care a obtinut unele dintre cele mai importante rezultate pe traseele de concurs, celebrul model BMW 328.

 

Dupa o scurta revedere la muzeul BMW din Munchen in anul 2011, sambata 24 iunie 2017, Marin DUMITRESCU si modelul BMW 328 Mille Miglia se vor reintalni la Sinaia in cadrul unui eveniment special ce face parte din programul Concursului de Eleganta Sinaia, eveniment conceput de BMW Group Romania cu sprijinul BMW Group Classic.

© Catalin Oprea – Marin Dumitrescu si BMW 328 Mille Miglia @ BMW Museum

Doar 3 exemplare BMW 328 Mille Miglia au fost produse vreodata, fiind unul dintre cele mai emblematice modele produse de marca bavareza.

 

Intrarea la Concursul de Eleganta Sinaia este gratuita vizitatorilor.

 

Asadar nu ratati o intalnire unica, plina de istorie, dintre o legenda romaneasca si un model legendar al uneia dintre cele mai puternice marci ale industriei de automobile.  

 

Programul evenimentului:
– 10:00 – 17:00. Automobilele sunt prezente pe Domeniul Regal Peleş: Castelul Peleş, Castelul Pelişor, Vila Economat.

– 10:00, 14:00. Tururi ghidate de prezentare cu start de la Terasa Tunuri, Vila Economat

– 12:00 – 13:00. Prezentarea oficială a automobilelor, Castelul Peleş.

– 18:00 – 19:00. Parada automobilelor de epocă şi prezentarea în centrul oraşului.

– 19:00 – 20:00. Festivitatea de premiere, Casino Sinaia.

 

*Pentru cei care doresc sa afle mai mult despre cariera si viata lui Marin Dumitrescu recomandam un documentar unic în Romania intitulat “Cursa Vietii Mele”, care urmareste cariera uneia din cele mai legendare figuri ale motorsportului romanesc.   

 

Link-uri pentru achiziţie on-line
http://bmwblog.ro/shop/magazin/colectii-bmw/colectia-bmw-motorsport/cursa-vietii-mele
http://carturesti.ro/film/cursa-vietii-mele-marin-dumitrescu-1353070