Derapajele controlate revin in centrul Clujului

La sfarsitul lunii iunie, dupa o pauza de patru decenii, motoarele masinilor de raliu au rasunat in Piata Unirii.  Sambata 25 august, incepana cu ora 16:00, clujenii vor putea sa afle direct de la pilotii Napoca Rally Academy secretele derapajelor controlate dar si ce inseamna sa conduci defensiv.

 

Cele sase echipaje ale Napoca Rally Academy se afla intr-o permanenta lupta cu secundele, insa, una dintre preocuparile principale ale acestora, consta in actiunile de constientizare a soferilor a faptului ca viteza ucide iar soseaua nu este o proba de raliu!

 

In colaborare cu Primaria Cluj Napoca, Napoca Rally Academy, campioana nationala la raliuri, va invita sambata 25 august in Piata Unirii, la o intalnire cu pilotii si copilotii echipei. In centrul orasului vor mai fi prezente si echipe de baschet, box, rugby, culturism si dans. Pe langa autografele pe care cei prezenti le vor primi, acestia vor afla informatii pretioase despre conduita defensiva pe care este recomandata sa o aiba atunci cand se afla la volan.

 

Deasemeni, clujenii vor putea admira de aproape masinile de concurs ale echipajelor Vlad Cosma – Florin Dorca (Citroen C2R2 Max) si Daniel Ungur – Anton Avram (Subaru Impreza STI ), care la sfarsitul saptamanii trecute au obtinut titlul de campioni nationali ai clasei 11, cu doua etape inainte de incheierea campionatului national de raliuri. Pe latura estica a pietii, cu traficul inchis, toti cei prezenti la eveniment vor putea experimenta intre orele 16:00 – 20:00 simulatorul pentru derapajele controlate montat pe unul dintre automobilele scolii de pilotaj.

 

Pentru a urca la volanul acestuia trebuie sa va inscrieti in prealabil printr-un simplu email la adresa [email protected] sau printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook ( www.Facebook.com/NapocaRallyAcademy ) care sa contina numele si prenumele, varsta si categoria de permis detinuta.

 

Napoca Rally Academy asteapta cu aceasta ocazie toti fanii si iubitorii de automobile sa ia parte la un eveniment plin de buna dispozitie si totodata benefic pentru siguranta rutiera a tuturor participantilor la trafic. 

 

Credit foto: Sorin Pop – Rallyzoom.ro