Fiat Young Cars – „Mașini noi la preț de Second Hand”

 

Începând cu luna septembrie, importatorul Auto Italia demarează programul Fiat Young Cars, un altfel  de concept de vânzări al autovehiculelor rulate.

 

“Mașinile noastre sunt tinere așa cum și clienții noștri și le doresc. Au zero km sau rulaje foarte mici și sunt înmatriculate în anul 2017. Originea lor este certificată, iar istoricul de service garantat” declară Răzvan Ionescu, Dir. Comercial Auto Italia.

 

Noutatea acestui program vine tocmai din faptul că potențialii cumpărători se pot bucura de o mașină Fiat Tipo Sedan cu 0 (zero) km sau, în cazul modelelor Fiat 500, pot alege o mașină cu un rulaj mic și km reali, certificați în service.

 

Pentru programul Fiat Young Cars, Auto Italia vă propune două modele de notorietate europeană:

Fiat Tipo Diesel, motorizare 1.3 Mjet 95 CP E6, nivel de echipare POP.

Fiat 500 Benzină, motorizare 1.2 8V 69CP E6, echipare LOUNGE.

 

Fiecare mașină are documente de origine, istoric certificat de service și beneficiază de minim 3 ani garanție.

Pentru modelul Fiat Tipo Diesel, Auto Italia vă propune “Mașini noi la preț de Second Hand”, toate unitățile având 0 (zero) km și anul primei înmatriculari 2017. De asemenea, mașinile au garanție oferită de producărtor și origine certificată. Practic, este o mașină nouă, la prețul uneia rulate.

 

Pentru modelul Fiat 500 Benzină, Auto Italia vă propune „Auto Rulate Garantate”, mașinile având rulaje cuprinse între 10.000 km și 25.000 km, cu anul primei înmatriculări 2017. Modelul Fiat 500 se bucură la rândul său de garanție oferită de producător, istoric de service certificat, documente de origine garantată și minim 3 ani garanție.

 

Fiat Young Cars se va desfășura la showroom-urile Auto Italia din Sos. Colentina și Bd. Timișoara, cât și în rețeau de dealeri autorizați Auto Italia.