În prim-plan, familia!

Nu poți să te dedici motorsportului fără sprijinul celor dragi. Ai nevoie de înțelegerea și suportul lor pornind de la asumarea costurilor induse de acest domeniu, la acelea legate de lungile perioade în care pasiunea te ține departe de casă. Fără să mai punem la socoteală, în cazul concurenților, emoțiile induse de fiecare kilometru parcurs la limită într-un sport în care pericolul este omniprezent. Așadar, fie că îi regăsești în parcul de service sau pe marginea probelor speciale, fie că aleg sau sunt obligați să stea, fizic, departe, dar cu sufletul și gândul acolo, în miezul evenimentelor, cei care fac parte din familia fiecărui sportiv, mecanic, arbitru, jurnalist, sunt parte din acest fenomen.

La acest lucru s-au gândit și Cătălin Grigoriu și Adi Răspopa. Și au decis să-l reamintească tuturor printr-un proiect aparte pus în practică în acest sfârșit de săptămână, în centrul Bucureștiului, cu prilejul Trofeului Bucuresti 1 UniCredit Leasing Powered By Opel, ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally. Cei doi, sportivi cu un bogat palmares în întrecerile interne de raliuri, au decis să ia parte împreună la competiție, urmând să ”împartă” timpul petrecut la volanul modelului Ford Fiesta R5. Și nu oricum. Cătălin o va avea alături pe soția sa, Raluca, în ceea ce poate să fie un preambul pentru un echipaj care să devină o constantă în CNRD, iar Adi va proceda la fel, avand-o în dreapta pe Luiza, alături de care a transformat în ultimii ani Raliul Moldovei Bacău într-un eveniment de referință inclusiv pe plan balcanic și european.

 

Evoluția celor două inedite echipaje care fac parte din acest proiect poate fi urmărită sâmbătă, pe Bulevardul Kiseleff, începând cu ora 7:30. Programul competiției propune manșele de concurs pentru toate clasele între orele 10-13, apoi, finalele, în intervalul orar 13:15-14:30, pentru ca de la 15 la 16:30, cei mai rapizi 12 piloți să-și dispute trofeul ”The Best of Super Rally- București1”.