Povestea Red Bull Romaniacs 2015, duminica la Sport.ro

Cum Jonny Walker și Graham Jarvis au făcut ca în 2015 să asistăm la cel mai strâns finiș din istoria de 12 ani a celui mai dificil raliu hard enduro de pe planetă, vedeți duminică la Sport.ro de la ora 13:30 (reluare după miezul nopții la 00:30). După cinci zile de cursă și aproximativ 600 de km de traseu ecartul dintre cei doi a fost de doar 2 minute și 10 secunde.
foto - Mihai Stetcu
foto – Mihai Stetcu

Peisaje care îți taie răsuflarea, rideri veniți din toate colțurile lumii, o aventură în care fiecare participant își depășește limitele și un raliu în care riderii de la cea mai dificilă categorie dau un alt sens cuvântului imposibil. Concurenții de la Gold sunt oamenii care zburdă peste obstacole pe care mulți dintre noi nu le-am putea parcurge nici măcar la pas.

 

Cum a ajuns ca această competiție să pună România pe harta sporturilor cu motor și să devină un magnet pentru riderii din întreaga lume, aflați duminică de la Martin Freinademetz, organizatorul Red Bull Romaniacs.

 

Graham Jarvis, Jonny Walker, Wade Young, Alfredo Gomez și Paul Bolton vă povestesc experiența lor în cel mai dificil raliu hard enduro din lume, vă detaliază formatul competiției și vă vor dovedi că în raliul din Transilvania este vorba și despre prietenie și familie.