Noul SUV compact Citroen C3 AIRCROSS este câștigătorul premiului AUTOBEST 2018

Noul SUV Compact Citroën C3 Aircross a castigat premiul “BEST Buy Car of Europe”, surclasand toti cei 5 finalisti ai competitiei europene Autobest 2018.

Începând cu anul 2001, Autobest alege, în fiecare an, mașina care primește cel mai mare număr de voturi. Supuse votului a 31 jurnaliști auto din 31 de țări europene, mașinile sunt evaluate în baza a 13 criterii, inclusiv raportul calitate-preț, design, confort și tehnologie, precum și calitatea serviciilor și disponibilitatea pieselor de schimb în cadrul rețelelor de distribuție.

Mergând pe urmele modelului Citroën C3, câștigător în 2003, Noul SUV Compact CITROËN C3 AIRCROSS s-a remarcat în cadrul competiției și a câștigat cea de-a 17-a ediție a acestui concurs, grație structurii sale unice și atitudinii sale plină de forță și prospețime.

Noul SUV CITROËN C3 AIRCROSS face parte integrantă din campania de reînnoire a mărcii și ilustrează ofensiva sa pe plan internațional. Modelul lansat în luna octombrie a totalizat deja peste 30 000 de comenzi în Europa. Clienții sunt atrași de interiorul său care beneficiază de know-how-ul unic al Citroën în ceea ce privește spațiul la bord, modularitatea și luminozitatea. Caracterul său este subliniat de o gamă variată de posibilități de personalizare, cu 90 de combinații pentru exterior și 5 ambianțe de interior. Inspirat din așteptările clienților, acest SUV „people minded” se remarcă prin spațiul interior și modularitatea de neegalat și se deschide către exterior cu ajutorul plafonului panoramic vitrat. Ambasador al programului Citroën Advanced Comfort®, modelul C3 Aircross oferă o bunăstare totală la bord și o experiență de condus inedită. Ușor de utilizat atât în mediul urban cât și în cel extraurban, capacitățile atletice ale noului model sunt amplificate de funcția Grip Control® cu tehnologia Hill Assist Descent. Oferind un nivel ridicat de confort și siguranță, C3 Aircross este echipat cu 12 sisteme moderne de asistență la condus și patru tehnologii de conectare, iar de curând a câștigat cinci stele la testele de siguranta EuroNCAP.

„Îmi face o deosebită plăcere să o felicit pe Linda Jackson și echipa sa de conducere pentru premiul AUTOBEST câștigat în 2018! În fața unei astfel de confruntări, C3 Aircross s-a dovedit a fi un campion, convingând membrii juriului că este cea mai bună alegere pentru această ediție. Acest premiu reprezintă, de asemenea, o nouă victorie pentru un SUV, demonstrând încă o dată capacitatea juriului de a urmări evoluțiile pieței, dar și de a detecta tendințele, oferind clienților din Europa o veritabilă recomandare cu privire la ultimele noutăți din domeniul auto.” a afirmat Ilia Seliktar, Președintele Juriului.

Înregistrând 426 000 de înmatriculări în Europa în prima jumătate a anului 2017, vânzările Citroën au înregistrat un record al ultimilor 6 ani și a creștere de 5.6% în Europa, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2016. La un an după lansarea Noului C3, cel mai bine vândut model din gama Citroën cu 230 000 de comenzi de la data lansării, Noul SUV Compact Citroën C3 Aircross demonstrează în continuare performanța mărcii.

În Romania, modelul poate fi achiziționat cu prețul promoțional de 13.000 Euro, TVA inclus(campanie națională de lansare) și se bucură de un succes aparte, fiind ușor de recunoscut, datorită caracterului optimist și inteligent, la care au contribuit posibilitățile nelimitate de personalizare și cele 12 tehnologii de asistență.