Noutatile Peugeot de la Geneva

La standul din cadrul celei de-a 82-a editii a Salonului Auto de la Geneva, Peugeot dezvăluie, cu 5 premiere mondiale, piesa de rezistentă a ofensivei de produse din 2012: noul 208, reafirmându-si pozitionarea de top, gratie progreselor tehnologice, oferite de cele trei modele diesel-electrice HYbrid4 (508 RXH, 3008 si 508), precum si de modelul 4008.

Noul 208 va fi lansat la începutul primăverii anului 2012; pentru anul 2013 se estimează un volum al vânzărilor mondiale de 550.000 unită&i. Alături de “premiera” modelului 208, Peugeot va dezvălui două concept-car-uri la Geneva, o dovadă clară a tendintei de dezvoltare a Mărcii pe segmentul modelelor super-compacte: Conceptul XY si Conceptul GTi.

 

 

4008, o altă premieră mondială a Salonului Auto de la Geneva, simbolizează atât directia ascendentă a Mărcii Peugeot, cât si perspectiva internationalizării. Gratie aspectului distinctiv, a caracteristicilor 4×4, modelul 4008, cu vânzări estimate la peste 70% în afara Europei, este un răspuns la necesitătile tot mai ridicate ale utilizatorilor de vehicule all-terrain, din segmentul compact SUV.

Noul Peugeot Expert se înscrie în tendinta ascendentă a Mărcii, integrând cele mai recente coduri stilistice ale acesteia: echipamente noi si o gamă de motoare Euro 5 care-l pozitionează drept lider pe acest segment (vehicule de persoane si vehicule utilitare usoare) în ceea ce priveste emisiile de CO2.

 

Noul Partner, disponibil în 2 versiuni cu lungimi diferite, îsi reînnoieste stilul în concordantă cu noua imagine a Mărcii si încorporează propulsoarele e-HDi pentru a câstiga performantă tehnologică pe segmentul utilitarelor usoare (LCV).

 

Celelalte modele Peugeot expuse la Geneva evidentiază modernizarea continuă a gamei. Marca este gata să ofere avantaje clientilor, urmând în special exemplul lansărilor pline de succes ale modelelor 508 în Europa si China, 3008 si 5008, a noului 107, a Coupe-ului Sport RCZ si începând de astăzi a premierelor mondialeale noilor modele Partner si Expert.