Salonul Auto Moto 2016 / Un weekend de adrenalină

            În perioada 20-24 aprilie 2016, în Piața Constituției este organizat Salonul Auto Moto. Pentru al enșpelea an consecutiv, veți avea parte de modelele noi ale marilor producători, concursuri de drift, fete frumoase și multe alte surprize din partea organizatorilor. Cred că weekendul asta merită să dați o fugă printre standuri, dacă nu pentru altceva, măcar pentru o poza de profil pe Facebook cu o fata frumoasă.

IMG_0075

            Noi am fost invitați la conferința de presă înainte de lansare, unde reprezentanții producătorilor prezenți la salon ne-au spus că sunteți așteptați cu surprize și discounturi la stand. Așa că dacă intenționați să vă cumpărați o mașină în viitorul apropiat, ar trebui să nu ratați acest eveniment. La conferință au fost prezenți și Titi Aur (Academia Titi Aur), Norris Murgeanu (FRAS), Răzvan Mateescu (RoDrift Comunity). Toți ne-au expus cum în cadrul Salonului se va susține International Drift Grand Prix, unde piloți români de drift precum Andreas Oprișan și Vlad Stănescu se vor bate cu unii din cei mai buni piloți de drift din Europa. Indiferent dacă sunteți pasionați sau nu, un spectacol de cauciucuri arse, viteză, gaze de eșapament și decolteuri nu are cum să te lase rece.

IMG_0060

            Este de menționat că prin codul SAM2016 obțineți curse UBER gratuite spre și de la Piața Universității. De asemenea, dacă alegeți să veniți cu autoturismul personal, parcarea în Piață este gratuită.

 

COMUNICAT


 

SALONUL AUTO-MOTO deschide oficial sezonul evenimentelor auto-moto din Romania, miercuri, 20 aprilie, in Piata Constitutiei!

Evenimentul cel mai asteptat de catre toti pasionatii de cai putere debuteaza pe 20 aprilie in Piata Constitutiei, incepand cu orele 12.00.

Pret de 5 zile, in perioada 20-24 aprilie, toti vizitatorii primesc primele noutati din 2016 si adrenalina non-stop la evenimentul auto-moto al anului in Romania.

Sunt asteptati peste 50.000 de vizitatori din intreaga tara, inclusiv din Bulgaria, Polonia si Ungaria, asa ca sunteti sfatuiti sa va rezervati o zi intreaga vizitarii evenimentului, impreuna cu familia sau prietenii, pentru a va putea bucura de toate atractiile.

ANUNT IMPORTANT: Primul eveniment oficial de drift al anului este gazduit chiar de Salonul Auto – Moto, in week-endul 23 si 24 aprilie. In Piata Constitutiei, cateva zeci de piloti de drift din Romania si Europa se vor confrunta ‘in ring’ la International Grand Prix, acesta fiind si primul eveniment de cand DRIFTUL a fost recunoscut oficial de catre Ministerul Tineretului şi Sportului

In total, masinile de curse anuntate la International Drift Grand Prix – SAM insumeaza peste 12.000 de cai putere, competitia urmand sa aiba loc atat sambata (23 aprilie), cat si duminica (24 aprilie), intre orele 10:00 si 20:00. “Va fi un concurs cu caracter international deoarece, pe langa romani, vom avea si piloti din Bulgaria, Ungaria si Italia”, a declarat Denis Manea, presedintele Comisiei de Drift din cadrul FRAS. La International Grand Prix Si-au anuntat deja prezenta urmatorii piloti romani: Catalin Trifan, Ilarion Grigorici, Alexandru Ciulean, Marian Adrian Croitoru, Dan Alexandru Duminica, Sorin Ene, Alexandru Mustat, Razvan Fratianu, Madalin Grigore, Adrian Ianul, Iulian Jumuga, Marian Marcel, Justin Miu, Andreas Oprisan, Alin Purcelean, Ramona Rusu, Radu Moise, Radu Vaduva, Vlad Stanescu, Ionut Nitu, Istvan Szabo, Laszklo Miklos, dar si sotii Corina si Dan Popescu.

Salonul Auto Moto din Capitala isi va deschide oficial portile pe 20 aprilie, iar pret de 5 zile, fanii sporturilor cu motor sunt asteptati cu noutati si adrenalina. In afara de drift, in cadrul SAM vor avea loc expozitii ale ultimelor aparitii de la Geneva, parada moto, dar si un concurs de tunning cu peste 200 de bolizi confirmati.

    RETINETI:  TOTI VIZITATORII care vin la Salonul Auto-Moto in sambata, 23 aprilie, si duminica, 24 aprilie, primesc bonus din partea casei:

    – gratarele si bere Tuborg cu sau fara alcool, Sommersby, suc Granini
    – expozitie tuning
    – show non-stop de drift
    – noutati aduse direct de la Geneva
    – taxi drive GRATUIT cu Titi Aur si echipa Academiei sale
    – zone de test drive GRATUITE cu biciclete,
    – test drive GRATUIT cu trotinete electrice,
    – test drive GRATUIT cu Segway,
    – test drive GRATUIT cu Freewheel
    – test drive GRATUIT scoli de sofer auto si moto
    – vehicule neconventionale
    – transport gratuit din Piata Constitutiei oferit de Uber si muuuuuuuulte surprize, marca SAM 2016!

    20-24 aprilie EVENIMENTUL AUTO-MOTO AL ANULUI in Piata Constitutiei!

    www.sam.ro