Promo Rally 2017

Proiectul Promo Rally, intrecerea brasoveana desinata pilotilor amatori, continua si in 2017, cu a treia etapa a mini campionatului judetean, programata duminica, 29 ianuarie, pe circuitul de karting din localitatea Prejmer, judetul Brasov.

Conditiile de desfasurare raman identice, sau cu mici modificari, fata de etapa a doua. Adica mai mult ca sigur se va alerga pe zapada sau pe o suprafata cu adereanta sczuta. Acest lucru facand intrecerea mai spectaculoasa si obligandu-i pe participanti sa-si adapteze tehnica de pilotaj la conditiile date.

 

 Reamintim faptul ca Auto Blic, in calitate de club organizator, va facilita obtinerea de licenta de “pilot debutant de coasta” pentru invingatorii clasmentelor generale. Licenta include participarea castigatorilor la cursurile unei scoli de pilotaj sportiv si sustinerea logistica pentru intocmirea dosarului de licentiere.

 

Dat fiind faptul ca s-au desfasurat deja doua etape, se contureaza si clasamentele generale la clase, clasamente care vor da castigatorii. Etapa a treia poate fi hotaratoare pentru unii sau un inceput pentru altii.

 

 

Premiile de etapa vor fi asigurate ca si in editia precedenta de partenerul oficial al campionatului, compania Pro-X. De cupe se va ocupa Infinity Trophy, partenerul Auto Blic si pentru etapele din campionatele nationale. Nu in ultimul Promo Rally Pro-X 2016-2017 este sustinut de PRO-X in calitate de partener official, de CYCLON MOTORSPORT, Infinity Trophy si de ZIZIN in calitate de parteneri.

 

Concurentii se pot inscrie la Promo Rally III pana vineri, 27 ianuarie, cand este si data limita pentru efectuarea platii taxei de inscriere.

 

Promo Rally Pro-X 2016-2017 este organizat de Auto Blic si se desfasoara sub egida AJAS- FRAS

 

Parteneri media: Rock FM si www.autorally.ro

 Documente

• Regulament

• Formular de inscriere

• Formular de inscriere echipa

• Declaratie utilizare automobil

• Harta generala