Promo Rally TOTAL etapa a doua

Proiectul Promo Rally TOTAL, întrecerea brașoveană pentru piloți amatori, ajunge la etapa a doua, programată să se desfășoare în aceeași locație, breteaua ce înconjoară fostul Stadion Municipal din Brașov, în data de 19 Noiembrie 2017.

După ce prima întrecere din al treilea sezon Promo Rally TOTAL, lansată la sfârșitul lunii octombrie a întrecut așteptările organizatorilor brașoveni, care au primit înscrieri din toată țara, precum și multe solicitări de suplimentare a locurilor disponibile, s-au adus mici modificări traseului de concurs urmărindu-se o desfășurare mai compactă.

 

Pe langă desenul traseului de concurs, o noutate pentru această etapă reprezintă  posibilitatea înscrierii a maxim doi concurenți pe un autovehicul neînmatriculat. De asemenea, este permisă înscrierea concurenților având licență FRAS, în oricare ramură a automobilismului sportiv, acestia concurând în clasamentul destinat piloților licențiați.

 

În privința înscrierilor, pentru a putea beneficia de o planificare precisă, data limită este vinerea din săptămâna cursei, 17 Noiembrie 2017, iar plata taxei de înscriere poate fi achitată inclusiv duminică, 19 Noiembrie 2017, la fața locului, înainte de verificarea administrativă.

 

Documentele Promo Rally TOTAL – Etapa a doua:

• 
Regulament

• Harta Generala

• Formular inscriere concurent

• Formular inscriere echipa

• Declaratie utilizare auto

 

Promo Rally TOTAL este organizat sub egida Asociaţiei Judeteane de Automobilism Sportiv Braşov, după normele şi regulamentele Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

 

Partenerul oficial al campionatului este TOTAL România, iar PRO–X este partener principal. CYCLON MOTORSPORT este partener logistic. Premiile sunt asigurate de INFINITY TROPHY.

Parteneri: Konvekta, Apel OneMed, Agenția Century, Time is Coffee.

Parteneri media: www.autorally.ro, Brașov TV, Rock FM, Zile și Nopți.

 

Eveniment susţinut de Primăria Municipiului Braşov, Poliţia Braşov – Biroul Rutier, ISU Braşov, Gruparea de Jandarmi Mobilă Braşov, Silnef Security.