SUPRAFATA RECORD LA SIAB 2018 PENTRU CEL MAI EXPERIMENTAT FURNIZOR DE TEHNICA AUTO

 

 

SALONUL INTERNAȚIONAL DE AUTOMOBILE BUCUREȘTI (SIAB 2018), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, are loc între 23 martie și 1 aprilie la Centrul Expozițional Romexpo. La aceasta expozitie vor participa cele mai importante mărci ale constructorilor de automobile, precum si importanti furnizori de echipamente și tehnica auto. NOVATECH este un participant tradițional la expozitiile auto din Romania, prima participare avand loc in 1994,  anul infiintarii companiei.

La SIAB 2018, NOVATECH expune pe o suprafata de 150 mp  în Pavilionul B1- stand 20. Echipa NOVATECH iși va întâmpina vizitatorii prezentând tehnologii noi de service roti, reglare 3D a geometriei direcției roților, echipamente pentru Inspecții Tehnice Periodice, ateliere de mecanică și nu numai. Prin intermediul reprezentanților NOVATECH, vizitatorii SIAB 2018 vor beneficia de prezentări și explicații tehnice, demonstrații, consultanță cu privire la derularea proiectelor finanțate prin Fonduri Europene și oferte speciale valabile pe perioada evenimentului. Ca o noutate în domeniul service-ului de roți, NOVATECH va prezenta la SIAB ultimele inovații în domeniul jantării/ dejantării de anvelope inclusiv sistemul automatizat de top MS 900 de la partenerul german Beissbarth.

NOVATECH este una din cele mai experimentate companii din România ce oferă echipamente și servicii pentru industria auto, cu o experienta de aproape 25 de ani pe piata. Din 1994 și până în prezent, NOVATECH a crescut constant numărul producătorilor pe care îi reprezintă în România, reușind astfel sa acopere o gamă completă de echipamente necesare într-un service de autoturisme sau autovehicule grele. Serviciile NOVATECH includ consultanta si planificare, livrare, instalare si training, precum si serviciile de mentenanta pentru intreaga durata de viata a echipamentelor.