VW VideoRunning Experience, o tehnologie video în premieră în România la Volkswagen Bucharest HALF MARATHON

 

  • Video personalizat cu evoluția alergătorilor pe traseu, disponibil în maxim 48 de ore de terminarea cursei.
  • Tehnologia din spatele programului VW VideoRunning Experience funcționează pe baza recunoașterii codului de bare de pe numărul de concurs și este oferită de RunnerScanner.

 

 

 

 

Volkswagen lansează în premieră în România serviciul VideoRunning Experience cu ocazia Volkswagen HALF MARATHON 2018. Alergătorii de la Volkswagen Bucharest HALF MARATHON, eveniment care va avea loc în perioada 12 – 13 mai, vor avea acces la filme personalizate cu imagini proprii din timpul curselor. Volkswagen a semnat un parteneriat pentru o perioadă de trei ani în cadrul căruia devine sponsorul principal al evenimentului sportiv Volkswagen HALF MARATHON. Marca Volkswagen susține evenimentele sportive organizate de Bucharest Running Club încă de la prima ediție.

 

“Dorim să oferim alergătorilor o amintire specială de la acest eveniment. Volkswagen susține cele mai avansate tehnologii și vrem ca evoluția tehonologică să devină accesibilă publicului larg”, declară Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen. „Pentru fiecare alergător participarea la acest eveniment presupune multă muncă, antrenamente, investiții financiare și emoționale. Dorim să încurajăm intenția acestora de a deveni mai buni însoțită de eforturi susținute și dedicare. Sperăm ca aceste filme să amintească fiecărui participant că poate mai mult, că și-a depășit limitele personale, că munca depusă a adus roade”, adaugă Bogdan Florea.

 

Volkswagen VideoRunning Experience  este o noutate tehnologică pentru piața din România și are la bază și elemente de inteligență artificială. După terminarea cursei de semimaraton participanții vor avea acces în timp record la filme personalizate care surprind parcursul de alergare. Filmele vor putea fi descărcate de fiecare concurent sau împărtășite cu prietenii pe rețele sociale. Realizarea acestor filme se va face cu ajutorul unui program care decupează din cursă doar cadre care surprind concurenții în mod individual. Identificarea fiecărui concurent se face pe baza recunoașterii  codului de bare de pe numărul de concurs.

 

Acest program este folosit la unele dintre cele mai mari curse de maraton din lume. Ultima dată a fost implementat la Maratonul din Ierusalim din luna martie unde a înregistrat un real succes.

 

Volkswagen susține cursele de alergare organizate de Bucharest Running Club încă de la prima ediție. Volkswagen a devenit în 2018 sponsor oficial al celei de-a 7-a ediții a Semimaratonului București. Volkswagen Bucharest HALF MARATHON se va desfășura în perioada 12-13 mai, cu punct start și sosire în Piața Constituției.