Lucas Auer intareste echipa Mercedes-Benz in DTM

La doar cateva zile dupa anuntul celor de la Mercedes-Benz prin care il nominalizau pe Maximilian Götz, campionul en-titre al seriei Blancpain Sprint, drept nou pilot in DTM, compania germana isi intareste din nou pozitia declarata de a sustine noile talente in motorsport. Austriacul Lucas Auer in varsta de 20 de ani va face pasul in DTM incepand cu acest an dupa ce sezonul trecut a evoluat in campionatul european Formula 3.

Auer_1

Pe parcursul celor doua sezoane in Formua 3 Auer a reusit patru victorii si 22 de podiumuri si asemenea lui Maximilian si el a beneficiat de ocazia de a testa modelul C63 AMG DTM la testele organizate din iarna anului 2014.   

 

Faptul ca ma alatur lumii DTM este un pas important al carierei mele. Sunt foarte mandru ca fac parte din familia Mercedes. Testul de la Jerez a fost o experienta fantastica si abia astept sa revin la volanul masinii. Nici nu ma gandeam la asa ceva in urma cu un an. Stiu ca nu va fi o sarcina usoara, dar sunt foarte dornic sa invat si vreau sa ma agat cu ambele maini de aceasta sansa oferita de Mercedes-Benz.” declara Auer.