Ma Qing Hua completeaza echipa Citroen Racing pentru WTCC

In varsta de 26 de ani chinezul, Ma Qing Hua, se alatura echipei Citroën Racing pentru sezonul 2014 din WTCC. El a participat in campionatul de turisme din China (CTCC) si a facut parte din echipe precum HRT si Caterham, unde a fost pilot de teste pentru Formula 1. 

C-Elysee WTCC

Alegerea a fost facuta pe baza cresterii vanzarilor pe care marca franceza le-a obtinut in China anul trecut de care amintea si Arnaud de Lamothe, director de comunicare, marketing si Sport al celor de la Citroen. Obiectivul lor este ca in 2014 sa vanda 100000 de modele C-Elysee in China, produse la fabrica din Wuhan. 

Ma Qing Hua

Pentru mine este o mare onoare sa fiu ales de Citroën Racing pentru acest program ambitios. Am lucrat foarte bine alaturi de ei pe parcursul testelor realizate si abia astept cursa din Macao. Dar pana atunci sunt nerabdator sa preiau din nou comenzile modelului C-Elysee WTCC pentru a ma obisnui cu masina.” declara Ma Qing Hua.   

 

Ma Qing Hua va fi prezent la startul a cinci etape pe parcursul sezonului 2014 acestea fiind Moscova, Spa-Francorchamps, Shanghai si Macao, urmand ca a cincea cursa sa fie anuntata ulterior. 

Civic WTCC

Intre timp Citroen si Honda au testat impreuna pentru prima data pe circuitul  Paul Ricard din Franta.