Noutati din WTCC

Desi initial echipa All Inkl.com Münnich Motorsport isi anuntase o participare redusa in acest sezon 2014 in WTCC, acestia au reusit in ultimul moment sa isi asigure o prezenta in acest sezon cu doua Chevrolet Cruze pentru clasa TC1. Acestea vor fi pilotate de Rene Münnich si Gianni Morbidelli. Italianul, in varsta de 46 de ani, are o impresionanta cariera in motorsport participand de-a lungul timpului in Formula 1 (’90-’97), BTCC(1998), WTCC (2006) si V8 Supercar (2010-2012). 

All inck.com Munich Motorsport 2014

Cei de la Nika Racing, care anul trecut reuseau datorita lui Michel Nykjaer sa se bata la varful clasamentului Yokohama Trophy, incearca sa gaseasca o solutie pentru participarea in 2014 la clasa TC1. Echipa s-a confruntat cu probleme financiare spre finalul sezonului locul lui Michel fiind luat de alti piloti in ultimele trei etape.

 

Honda si-a prezentat grafica pentru 2014 in cadrul salonului auto de la Geneva si va avea alinate la start in acest sezon patru masini, doua oficiale de uzina si doua pentru pilotii privati Norbert Michelisz si Mehdi Bennani. 

 Honda Civic WTCC 2014

Cei de la Bamboo Engineering au confirmat ca vor absenta in acest sezon din WTCC ei inscriindu-se in campionatul de anduranta FIA WEC cu un Aston Martin V8 Vantage GTE. Acesta va fi pilotat de cei doi piloti ai echipei din WTCC Darryl O’Young si Alex MacDowall, carora li se va alatura Fernando Rees.