Kubica va lua startul in 2 raliuri pe un Citroen C4 WRC

 

Dupa ce a revenit in competitii, in urma unui accident suferit tot in raliuri, Robert Kubica, fostul pilot de Formula 1, a decis sa participe in doua raliuri cu un Citroen C4 WRC. Polonezul va participa in Italia la Rally di Como si in Franta la Rallye du Var, o etapa cunoscuta drept pregatitoare pentru cea de la Monte Carlo.

 

Abia astept sa pilotez o masina asa rapida si de succes cum este C4 WRC” a spus entuziast Robert Kubica. “Raliurile reprezinta una dintre favoritele mele ca ramura a motorsportului. Dupa sesiunea de teste in care m-am obisnuit cu masina, participarea la Rally di Como reprezinta o oportunitate perfecta pentru a invata cat mai multe despre pilotajul in conditii de concurs. Obiectivul va fi diferit la Rallye du Var. Este pentru a treia oara cand particip aici, acesta fiind un raliu cu care sunt familiar si unde ma simt confortabil.

 

Rally di Como este programat in Italia, in regiunea Erba, intre 15 si 17 noiembrie si insumeaza 126 de kilometri de probe speciale in jurul lacului Como. Rallye du Var este a opta si totodata ultima etapa a Campionatului National de Raliuri pe asfalt din Franta.