Yvan Muller in WRC

In acest an cu ocazia Raliului Frantei cei de la Chevrolet ii vor da sansa campionului WTCC din 2008 Yvan Muller sa participe o zi in cadrul acestei etape din WRC. Vecin cu Sebastien Leob in regiunea Alsacia, zona unde va avea loc Raliul Frantei, Muller il va avea copilot pe Gilles Mondésir.

Daca anul trecut Petter Solberg i s-a alaturat lui Yvan Muller in cadrul unei sesiuni de teste in WTCC, iata ca in acest an WRC va reprezenta noul loc de intalnire al celor doi. Muller va pilota chiar Citreoen-ul Xsara pe care Solberg a alergat inainte de a trece la Citroen-ul C4 cu care concureaza in prezent.  

Cu toate ca pilotajul pe circuit a devenit specialitatea mea, eu cred ca este important sa fii deschis si la alte experiente noi. Dintotdeauna mi-am dorit sa particip in raliuri la acest nivel si astazi sunt foarte fericit sa vad ca proiectul “Raliul Frantei” va deveni realitate. Este de asemenea o buna ocazie pentru mine sa redescopar drumurile de langa casa mea.” a declarat Yvan Muller.  

Muller va avea o toamna foarte incarcata, dupa Raliul Frantei el va lua drumul Australiei unde va pilota in cursa V8 Supercars in  22-24 octombrie, urmand penultima runda din WTCC la  Okayama, dupa care va zbura in Argentina unde alaturi de colegul sau Alain Menu va participa in cursa  TC2000 la bordul unei masini Chevrolet Vectra.

credit foto: ChevroletWTCC