Dunlop Rally Artist – etapa Targu Mures

Dupa un debut promitator in concursul Dunlop Rally Artist, iata ca ne indreptam cu pasi rapizi catre cea de-a doua etapa a acestuia. Marius Contiu este castigatorul etapei de la Brasov si se va afla pe probele speciale ale Raliului Targu Mures alaturi de echipa Dunlop. Cateva indicatii din partea noastra ar fi sa incercati sa insistati putin si asupra laturii artistice a fotografiei, astfel incat aceasta sa reuseasca sa surprinda cat mai mult din atmosfera unui raliu. Mai concret, fotografia castigatoare ar fi bine sa contina cat mai multe elemente specifice acestui sport, de la traseu la public, sau  la senzatia de miscare a masinilor.

 

 

Concursul “Dunlop Rally Artist” se va desfasura pe parcursul a 9 etape, cate una pentru fiecare etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 si nu presupune obligativitatea participarii la toate etapele. Poti fi fericitul posesor al unui Pachet Dunlop Rally Guest la etapa imediat urmatoare a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, daca fotografia ta va impresiona!  Pachetul este format din cazare, masa pe durata etapei de raliu aferenta, plus eventuale alte facilitati.

 

Fiecare etapa a concursului se va derula pe parcursul a doua saptamani, imediat urmatoare incheierii raliului, astfel:

–          Saptamana 1 – primirea fotografiilor 09.05.2011 – 15.05.2011

–          Saptamana 2 – votul publicului si deliberarea juriului 16.05.2011 – 22.05.2011

 

Fotografiile le puteti trimite la adresa de email [email protected] si  fisierul va fi denumit astfel: numele autorului/ tiltlu. Fotografiile trebuie expediate fara rama si fara sa contina vreun watermark. Dimensiunea recomandata este de 1920×1280 pixeli in format JPEG.


“Fotografia etapei” va fi desemnata prin cumularea votului publicului ( realizata direct pe site prin intermediul unei aplicatii create pe baza contului de Facebook ) si votul juriului. Ponderea votului publicului este de 30%, iar a votului juriului este de 70%.

 

Regulament Dunlop Rally Artist 2011

 

 

La finalul sezonului vom organiza si un “Rally Show Photo”, in urma caruia atat publicul, cat si juriul isi vor desemna fotografia preferata din castigatoarele etapelor. Pentru acestea mai punem inca 2 premii in joc si anume:

 

– Cea mai buna fotografie , fotografie desemnata in urma votului juriului, va primi  un curs de pilotaj sportiv organizat de catre Scoala de Pilotaj Stefan Vasile

 

– “People’s Choice” , fotografia cea mai votata de vizitatori, va fi recompensata cu un set compet deanvelope Dunlop de strada ultra-performante (modelul si dimensiunea anvelopelor vor fi furnizate in functie de solicitarea castigatorului).

 

Juriul este format din :


– Dan Besliu – www.freelancer.ro

– Catalin Stoia www.simcat.ro

– Catalin Oprea – www.pov.ro

– Gabi Tomescuwww.photography-gt.com

– Raluca Magdas – www.media-board.ro

– Mihai Popescu – www.motorsportnews.ro