Rally Magazin Awards 2010

La aniversarea a 10 ani de activitate agenţia Motor Media lanseaza sub brandul Rally Magazin un nou proiect ambitios menit sa recompenseze la finalul anului competitional cei mai importanti si performanti actori ai motorsportului intern si international.

Rally Magazin Awards reprezinta o initiativa unica in Romania si are scop scoaterea in evidenta nu numai a celor mai performanti sportivi ci si a altor categorii de actori implicati in sportul cu motor: organizatori, constructori, companii si persoane ale caror rezultate nu pot fi cuantificate intr-un clasament strict sportiv.

Premiile oferite în cadrul Rally Magazin Awards sunt destinate atât actorilor din Campionatul Național de Raliuri cât și celor din Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Pe lângă premiile acordate celor care s-au făcut remarcați în cele două campionate din România, la Rally Magazin Awards sunt recunoscute și performanțele celor care au scris o pagină importantă în Campionatului Mondial de Raliuri sau a Intercontinental Rally Challenge printer laureați numărându-se Sebastien Loeb, Petter Solberg dar și modelele Citroen C4 WRC, Ford Fiesta S2000 respectiv Skoda Fabia S2000.

Piloților români care s-au făcut remarcați în competiții internaționale li se vor recunoaște și lor meritele. La Rally Magazin Awards printre cei care vor fi premiați pentru evoluția internațională se numără și Florentin Petre, pilot care la finalul carierei sale în fotbal a devenit campion al Bulgariei la viteză pe circuit.

Pentru că rolul premiilor Rally Magazin este de a recunoaște eforturile depuse pentru raliuri și din afara mașinii de concurs, la prima ediție pe lista celor care primesc distincții se află și Mihai Leu. Fost campion mondial de box și campion al României la raliuri în 2003, Mihai Leu are meritul de a fi atrags cei mai mulți concurenți străini la o etapă din Campionatul Național de Raliuri în sezonul 2010.

Pe lista celor ale a căror performanțe vor fi premiate la prima ediție a Rally Magazin Awards se numără și echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta, campion al României la Grupa A și cel mai bine clasat echipaj român într-o etapă din Campionatul Mondial.

Gala Rally Magazin Awards va putea fi urmărită live, marți 21 decembrie, începând cu ora 19.30 pe www.rallymagazin.ro

Felicitari si La multi ani si din partea Motorsportnews.ro !