Termeni si conditii

Site-ul www.motorsportnews.ro (denumit in continuare SITE) este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. Motorsportnews.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 

Pentru a avea acces la informatiile si articolele publicate, este suficienta navigarea libera pe Site, fara a fi obligatorie crearea unui cont.

 

Motorsportnews.ro este un site realizat in colaborare cu unele publicatii online din Romania si din strainatate. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca informatiile cuprinse in articolele publicate de Motorsportnews.ro apartin, ca drept de autor, publicatiilor din care sunt preluate (in cazul in care articolele sunt preluate din anumite publicatii), si/sau autorilor care semneaza materialele publicate, iar orice plangere sau reclamatie, privind caracterul actual, complet sau privind corectitudinea acestor informatii va fi directionata catre publicatia care detine dreptul de autor.

 

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

 

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti de indata Motorsportnews.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al Motorsportnews.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

 

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Veti fi notificat ori de cate ori se produc modificari ale termenilor si conditiilor Site-ului.


1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Siteului, precum si orice alt material avand legatura cu Siteul, trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut Site”), apartin Siteului si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala (legea nr 8/1996). Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Siteului.

 

 

2. Utilizarea continutului Siteului

Continutul Siteului poate fi copiat si printat doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul Siteului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

 

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Siteului:
a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.

c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Siteului asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului Siteului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: [email protected]

 

 

3. Suspendarea accesului

Siteul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Siteului sau la o parte a acestui continut.

 

4. Modificari ale siteului

Siteul isi rezerva dreptul, la libera sa discretie, de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Siteul isi rezerva dreptul de a restrange, suspenda sau opri accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut oricand, pentru orice motiv, sau fara motiv, cu sau fara instiintare prealabila, si fara a-si asuma prin aceasta vreo obligatie.


5. Acord de confidentialitate

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Site va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Siteului.


6. Atentie!

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Siteul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Siteului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa, acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. Site-ul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii, ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Siteul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Siteul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

 

7. Forta Majora

Siteul, afiliatii si/sau in general, furnizorii de informatie catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Siteului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Siteului, erorile de operare, greva, etc.

 

8. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.

Siteul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Siteul va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Site pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

 

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.

Parti ale continutului inclus in Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Siteul are incheiate acorduri/ contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Siteul pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Siteul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Siteul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.


Notificari

Orice notificare catre Site trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei electronice, la adresa mentionata in prezentul document.


9. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare (legea nr 8/1996). Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

 

10. Toate materialele prezente in rubrica “Gicu zice” reprezinta opiniile autorilor lor si nu ar trebui luate in considerare de catre nimeni. De fapt, orice asemanare cu persoane reale este un adevarat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este indemnat sa se impace cu situatia, asta daca nu stie de gluma. 

Totul despre WRC,IRC, CRR , CNVC , F1 si restul sporturilor cu motor