Rezultate Cupa A-CAR Timisoara

Sambata 5 noiembrie a avut loc cea de-a 5-a si ultima etapa din Campionatul Regional pentru Nelicentiati si Amatori organizat de VSS Racing Club Timisoara, intitulata  Cupa A-CAR Timisoara, avand  traseul desfasurat in vecinatatea stadionului Dan Paltinisanu.

 

La start s-au aliniat peste 30 de concurenti, stimulati de vremea placuta a unei toamne tarzii si dornici sa practice automobilismul sportiv intr-un circuit inchis, nu pe strazile publice, un loc in care chiar si politia rutiera aplauda si saluta evolutia sportivilor.

 

Acest eveniment a unit doua concursuri in unul. Odata a contat pentru cea de-a 5-a etapa din Campionatul Regional pentru Nelicentiati si Amatori apoi concurentii licentiati, al caror Campionat Regional de Rally Sprint s-a incheiat cu o saptamana inainte cu etapa de la Cladova, au incins asfaltul intr-o lupta proprie, un fel de amicala de orgoliu s-ar putea spune. Astfel topurile 3 la fiecare clasa sunt :

 

 Clasament etapa 5 nelicentiati

 

Clasament dupa 5 etape 

 

Premierea concurentilor a fost pe masura cu etapa desfasurata, fiind gazduita de pub-ul Scottish Pub partener al Campionatului VSS pentru 2012. Dorim sa multumim de asemenea colegiului de arbitrii Timis si Arad precum si sponsorului etapei dar si partener al Campionatului Regional de Rally Sprint, firma de asistenta rutiera A-CAR Romania.