Cupa ADRIAN MAOS- VSS

Dupa o iarna grea, VSS RACING CLUB dechide balul, şi vă invită sa vă turaţi motoarele în primele două etape care deschid Campionatul Regional de RallySprint 2012. Acestea se vor desfăşura în 10- 11 Martie, pe circuitul VIK POWER ARAD.  Intrecerea va incepe la ora 9.00 odata  prezentarea concurenţilor şi verificările tehnice, urmând ca ora 10.00 sa suprindă startul primei maşini în concurs.

 

Concursul va consta în două manşe, fiecare compusă din 3 ture de circuit.

 

Constituirea grupelor se va face dupa cum urmează:

 

Clasa 1: masini cu putere până la 110 CP

Clasa 2: maşini cu puterea cuprinsă între 110- 180 CP

Clasa 3: maşini cu puterea peste 180 CP

Clasa 4: Feminin

Clasa 5: Juniori

Clasa 6: Licentiatii, invitaţi să îşi compare timpii, in compania campionului national din 2011, Vali Porcişteanu, care şi- a confirmat participarea, la fel ca în 2011.

 

Programul de desfăşurare va fi următorul:

 

9:00 -9:30 Verificare tehincă

10:00 Startul primei maşini

La o oră după încheierea celei de-a doua manşe, vă invităm să participaţi la premierea celor mai buni timpi obţinuţi. Campionul Vali Porcişteanu va face demonstraţii de pilotaj cu mai multe maşini participante în cadrul raliului.

 

Eşti bun? Arată că  poţi! Vino alături de noi

 

Multumim sponsorilor principali ai evenimentului:  ADRIAN MAOS SRL, Unicorn Media (infolieriauto.ro), A-CAR Romania, Grupul de firme Blitz, TimTuning SRL, Ambulanţa Turcin, Infinity Trophy.

 

Parteneri media: Trustul INFORM MEDIA, vssracingclub.ro,  fras.ro,  motorsportnews.ro,  autorally.ro, evenimenteauto.ro,  cata-photography.blogspot.com, natcoracing.ro

3 thoughts on “Cupa ADRIAN MAOS- VSS”

  1. Cand se fac inscrieriile si ce conditii se impun asupra pregatirii masiniilor cat si a persoanelor care doresc sa participe si bineinteles care este pretul taxei de participare?

Comments are closed.