Voteaza fotografia etapei de la Raliul Clujului

Dupa primele doua raliuri desfasurate in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011 in care vremea si-a facut de cap, Raliul Clujului s-a aflat exact la polul opus, si toata lumea s-a putut bucura de vremea frumoasa.

 

Puteti vota fotografia favorita doar prin intermediul contului personal de Facebook. “Fotografia etapei” va fi desemnata prin cumularea votului publicului si votul juriului. Ponderea votului publicului este de 30%, iar a votului juriului este de 70%.

 

Dupa cum bine stiti concursul “Dunlop Rally Artist se va desfasura pe parcursul a 9 etape, cate una pentru fiecare etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011. Poti fi fericitul posesor al unui Pachet Dunlop Rally Guest la etapa imediat urmatoare a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011, daca fotografia ta va impresiona!  Pachetul este format din cazare, masa pe durata etapei de raliu aferenta, plus eventuale alte facilitati.

 

La finalul sezonului vom organiza si un “Rally Show Photo”, in urma caruia atat publicul, cat si juriul isi vor desemna fotografia preferata din castigatoarele etapelor. Pentru acestea mai punem inca 2 premii in joc si anume:

 

Cea mai buna fotografie , fotografie desemnata in urma votului juriului, va primi  un curs de pilotaj sportiv organizat de catre Scoala de Pilotaj Stefan Vasile

 

“People’s Choice” , fotografia cea mai votata de vizitatori, va fi recompensata cu un set compet de anvelope Dunlop de strada ultra-performante (modelul si dimensiunea anvelopelor vor fi furnizate in functie de solicitarea castigatorului).

 

Fiindca am amintit de juriu, acesta va fi format din :


– Dan Besliuwww.freelancer.ro

Catalin Stoia www.simcat.ro

Catalin Opreawww.pov.ro

Gabi Tomescuwww.gabitomescu.ro

Raluca Magdaswww.media-board.ro

Mihai Popescuwww.motorsportnews.ro