Finala Dunlop Rally Artist

Au trecut mai bine de noua luni de la anuntarea concursului Dunlop Rally Artist. Acesta s-a desfasurat de-a lungul a opt etape – Raliul Argesului fiind anulat- si a reprezentat un real succes, nu mai putin de 36 de concurenti inscriindu-se la cel putin una dintre etape. Asa cum va promiteam atunci, la finalul sezonului urma sa organizam si noi un “Rally Show Photo”.

 

Pentru ca formatul ne-a obligat sa desemnam un singur castigator la fiecare raliu, am decis impreuna cu echipa Dunlop sa acordam fiecarui participant care nu a castigat vreun premiu cate un tricou, acesta urmand sa va fie expediat la adresa pe care ne-o veti indica intr-un simplu email. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne dati un email la adresa office @ motorsportnews.ro, care sa contina numele si prenumele vostru, adresa unde doriti sa primiti premiul si un numar de telefon. Asteptam emailurile voastre pana pe data de 13 decembrie 2011.

 

Incepand de astazi, timp de o saptamana, veti putea vota fotografia favorita dintre cele opt castigatoare de etapa. Asa cum marea majoritate cunoasteti, la etapele din cursul sezonului, ponderea votului public era de 30%. Acum a crescut la 100%, deci veti decide singuri castigatorul unui set de pneuri Dunlop de strada ultra-performante (modelul si dimensiunea anvelopelor vor fi furnizate in functie de solicitarea castigatorului). Acesta va reprezenta premiul  “People’s Choice”, fotografia cu cel mai mare numar de like-uri urmand sa fie declarata castigatoare.

 

Pentru ca de multe ori, opiniile sunt oarecum diferite, titlul de  Cea mai buna fotografie , va fi desemnat in urma votului juriului tot dintre cele opt castigatoare de etapa, iar castigatorul va primi  un curs de pilotaj sportiv organizat de catre Scoala de Pilotaj Stefan Vasile.

 

 

 

 

Juriul este format din:

– Dan Besliu – www.freelancer.ro

– Catalin Stoia – www.simcat.ro

– Catalin Oprea – www.pov.ro

– Gabi Tomescu – www.photography-gt.com

– Raluca Magdas – www.media-board.ro

– Mihai Popescu – www.motorsportnews.ro

 

 

8 thoughts on “Finala Dunlop Rally Artist”

    1. Concursul a debutat la fel cu niste comentarii ale unor persoane frustrate, se pare ca tot asa se va incheia. Pentru ca suntem in Romania, am pastrat absolut toate logurile, notele membrilor juriului la toate etapele inclusiv aceasta finala. Bineinteles ca n-o sa ti le pun tie, un anonim la dispozitie. Am aprecia daca te-ai semna pe viitor si daca ai veni si cu ceva dovezi. Daca nu, orice alt comentariu de acest fel va fi sters!

  1. Nu trebuie condamnat tipul de mai sus! Daca 90% din concursuri sunt fictive si castigatorii se stiu deja, generalizeaza si el! Numai ca, MotorSportNews e un pic mai altfel decat restul, drept dovada ca a ajuns unde a ajuns intr un timp relativ scurt!

Comments are closed.