Alexandrion Grup Romania – noul partener al lui Dan Girtofan in 2010

Bucureşti 15 Aprilie 2010 – Alexandrion Grup România susţine Dublul Campion Naţional de Raliuri, Dan Gîrtofan.

Începând cu 16 Aprilie 2010, se va da startul la Campionatul de Raliuri al României – Dunlop 2010.  Campionatul are 8 etape desfăşurate în toată ţara şi are înscrise la start peste 50 de   echipaje.

De anul acesta, una dintre vedetele acestui sport, Dan Gîrtofan, Dublu Campion Naţional, se va bucura de  sprijinul Alexandrion Grup România.

Recunoscut ca susţinător al sportului românesc, încă din 2008 Alexandrion Grup România a sprijinit participarea unor piloţi în etape din Campionatul Naţional.

Gyuri Eperjessy, Director Comercial al Alexandrion Grup România a declarat : „Sportul este un domeniu în care performanţa nu cunoaşte limite, de aceea compania Alexandrion Grup România continuă să sprijine cu mândrie  performanţa  românească şi sportivi precum Giri.”

Dan Gîrtofan, Pilot : “parteneriatul cu AGR este continuarea firească a unor colaborări cu firme de top şi a unor discuţii începute încă de anul trecut. În întâlnirile noastre, m-am bucurat să văd că împărtăşim aceeaşi pasiune pentru sport. Un loc important în decizia semnării acestui parteneriat l-a avut faptul că Alexandrion Grup România a fost prima companie producătoare de băuturi alcoolice din România care a promovat ideea de Don’t drink and drive la nivel naţional.

Primul lor spot Don’t drink and drive din 2004 arată povestea unui pilot de raliu al cărui copilot se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Mi-a plăcut puterea analogiei şi impactul spotului precum şi faptul ca AGR este o companie responsabilă.”

http://www.fundatia-alexandrion.ro/movie.php?dont_drink_and_drive

Echipajul este format din Dan Gîrtofan – pilot şi Mihai Lăzărescu – copilot.

În 2004 Alexandrion Grup a fost prima companie producătoare de băuturi alcoolice din România care a lansat o campanie împotriva consumului de alcool la volan.

În 2009, AGR continuă acest demers cu campania “Lasă pe altcineva să conducă dacă ai băut” şi cu un nou spot ce a fost difuzat în decembrie pe mai multe canale TV cu scopul de a reduce numărul de persoane care conduc autovehiculele sub influenta bauturilor alcoolice.

Despre Alexandrion Grup România SRL

Alexandrion Grup, compania românească cu distribuţie internaţională este cel mai mare producător de băuturi alcoolice din România. Printre produsele companiei se numără: Alexandrion, Brâncoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky şi alte 20 de mărci.

Ana Maria Guidea

PR&Media Relations Officer