COLINA MOTORS PREGĂTITĂ PENTRU PROBELE CNR 2010

  • După un sezon de absenţă, Alexandru Piţigoi ia startul la bordul unui Renault Clio R3 de Grupa A

  • 6 echipaje alfate în competiţia de la Braşov au maşini pregătite de Colina Motors

Alexandru Piţigoi revine la startul primei etape a Campionatului Naţional de Raliuri – Tess Rally, Braşov, 16-18 aprilie – după un sezon de absenţă, la bordul unui Renault Clio R3. Obiectivul său pentru acest sezon este participarea la câteva etape ale CNR, după cea de la Braşov urmând probabil încă una sau două etape pe macadam.

Mă bucur că pot lua startul în noul sezon competiţional, alături de  Colina Motors şi partenerii Mobil 1, Standox şi Romstal, cărora le mulţumesc pentru susţinere. La Braşov sper să terminăm cursa fără probleme şi să avem o evoluţie bună. Cred că este un obiectiv realist, având în vedere pauza de un an şi jumătate, maşina noua şi concurenţa valoroasă alături de care vom evolua.

Alexandru Piţigoi a mai pilotat automobile cu două roţi motrice în perioada 2000-2003, după care a urmat evoluţia la Grupa N, cu Mitsubishi Lancer, iar în 2008 la Grupa H, cu un Ford Focus WRC. Şi de această dată îi va fi alături echipa de tehnicieni Colina Motors, care prepară maşinile mai multor piloţi din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri.

Astfel, după un sezon 2009 foarte bun, Valentin Porcişteanu, care va conduce acelaşi Mitsubishi Lancer EVO IX, este pregătit pentru un debut excelent în noul sezon, fiind decis să reuşească obţinerea unui loc pe podium.

Alex Filip – vicecampionul Grupei A şi pretendent la titlul Grupei A de anul acesta vizează şi câştigarea Citroen Racing Trophy, la bordul unui Citroen C2 R2. Continuă, de asemenea, acţiunea Race and Help, pe care echipajul a iniţiat-o în 2009 şi la care subscrie şi Colina Motors. Pentru fiecare kilometru de probă specială parcurs, sponsorii echipajului Alex Filip/BogdanIancu vor dona câte 5 euro pentru Fundaţia Hospice Casa Speranţei Braşov.

O altă maşină pregătită de Colina Motors este cea a lui Cătălin Berari, vicecampion naţional Grupa H în 2007, un Mitsubishi Lancer EVO X, cu care se aşteaptă la o evoluţie excelentă şi o clasare cât mai bună.

Victor Băldescu va lua startul la bordul unui Mitsubishi Lancer EVO IX complet reconfigurat de Colina Motors pentru sezonul 2010 şi împreună vor oferi cu siguranţă un spectacol deosebit publicului de la Braşov.

Lucian Preda, pilot cu o experienţă vastă, revine după o absenţă de două sezoane şi va pilota un Mitsubishi Lancer EVO VII de Grupa N.

Colina Motors urează baftă tuturor echipajelor care se vor alinia la startul primei etape a Campionatului Naţional de Raliuri 2010 şi invită publicul spectator în număr cât mai mare la Braşov, pe probele speciale, în perioada 16-18 aprilie.

Monica Necula

PR Colina Motors