Repsol si Valtec Romania, principalii sponsori ai lui Manuel Mihalache

Repsol si Valtec Romania, alaturi de ProFM,  incep in forta Campionatul National de Raliuri anuntand un contract de minim 2 ani cu pilotul Manu Mihalache. «  Este o onoare pentru mine sa pot aduce in acest campionat un partener care se afla in top 10 in lume, mai ales cu promisiunea unui contract pe minim 2 ani. Promitem sa facem tot posibilul sa ne ridicam, din punct de vedere competitional la performantele pe care produsele acestei companii le inregistreaza.Totodata, vom oferi fanilor nostri spectacolul automobilistic de care s-au bucurat si pana acum. »- a declarat Manuel Mihalache, pilot de top in Campionatul National de Raliuri.

Manu Mihalache si co-pilotul sau Sorin Colceriu vor evolua la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo 9, cu 310 cai putere si o capacitate de 2000 cc, preparat  de Gaetmo Motorsport (Franta).

Companie de top, piloti de top

Alaturi de Manu Mihalache,din echipa Repsol fac parte si Adrian Raduta , Campion National la Motocross  si Iulian Raduta. «  Acest parteneriat inseamna foarte mult pentru noi. Credem ca, alaturi de acest brand prestigios in motorsport, vom castiga un nou titlu in Campionatul National de Motocross in acest an. »- a declarat  Adrian Raduta.

Campionatul National de Raliuri al Romaniei a reunit de-a lungul anilor atat piloti de renume national si mondial, cat si companii de acelasi fel. Astfel ca, hotararea celor de la Repsol de a se implica si in acest campionat este, pe de o parte, o recunoastere a nivelului inalt de performante ale pilotului Manu Mihalache si a CNR, iar pe de alta parte o dovada a calitatii produselor acestei companii ,

«  Aceste echipe au demonstrat maturitate si succes in competitii , iar acesta este principalul motiv al acestei colaborari. Ne-am asociat cu echipe de top, ce participa in competitii de top. Sunt piloti experimentati, ce ajung la performante doar implementand strategii coerente si vizionare. »- a declarat Codrin Adam, Marketing Manager al Valtec Romania.

Compania a fost implicata in sporturile cu motor pe mai multe sectoare, de-a lungul anilor. Atat in automobilism, cat si in motociclism au sprijinit cate 4 echipe la nivel mondial, in campionate recunoscute precum WTCC, Moto GP si cea mai populara si solicitanta competitie- Dakar.

Repsol este unul dintre cele mai prestigioase 10 branduri de lubrifianti din lume, cu aproape 100 de ani de istorie, desfasurand activitati comerciale in mai mult de 30 de tari din Europa, America, Africa si Asia.

Valtec Romania este o companie de vanzari si marketing, cu mai bine de 12 ani de experienta pe piata locala de lubrifianti. Incepand cu 2009, compania a devenit importatorul si distribuitorul oficial al lubrifiantilor marca Repsol.

EQ Motorsport Management