Primele fotografii cu Citroen C2R2-ul lui Vlad Cosma

Unul dintre principalii candidati la castigarea titlului de Campion National al Grupei A din Campionatul National de Raliuri este clujeanul Vlad Cosma .

“Vreau sa spun in primul rand ca ne bucuram ca facem parte din proiectul Napoca Rally Academy, proiect care, in cativa ani, speram sa devina un fenomen. Din punct de vedere sportiv noi avem  o lupta in plus fata de Danny: pe langa castigarea grupei A si a Citroen Racing Trophy, noi ne dorim si victoria in clasamentul juniorilor. Mai sunt insa si alti concurenti foarte valorosi in cadrul acestor grupe, cred ca vom putea sa ne evaluam mai bine sansele dupa Brasov” a declarat Vlad la lansarea noului proiect , Napoca Rally Academy.

Din pacate Citroen C2R2-ul lui Vlad nu a putut fi upgradat la versiunea MAX la timp pentru Tess Rally 2010 , dar incepand cu Raliul Argesului ( a doua etapa) sunt sanse foarte mari sa se intample acest lucru .

Dupa prima zi de recunoasteri de la Tess Rally 2010 , Vlad ne-a declarat ca are o noua iubita, speciala Babarunca . Totul a decurs foarte bine azi , probele se prezinta intr-o stare buna, iar maine va fi prezent la Shakedown , alaturi de ceilalti componenti ai Napoca Rally Academy.

Vlad Cosma este sprijinit in acest an de : Motecx, EBS, Hamann, Delap, MKE si bineinteles Napoca Rally Academy .

[nggallery id=6]