Noutati de la Raliul Muresului

Au mai rămas doar 2 zile până când se va da startul Raliului Tîrgu-Mureş, adică a etapei a treia a Campionatului Naţional de Raliuri DUNLOP .

La start s-au înscris 40 de echipaje, numărul estimat la începutul anului de organizatori fiind atins.

Joi, 3 iunie, de la ora 13:00 se va deschide Centrul de presă, în incinta Hotelului President, oră de la care toţi jurnaliştii acreditaţi îşi vor putea ridica ecusoanele. În plus, cei care nu au reuşit încă să completeze formularul de acreditare, o vor putea face la faţa locului.

Tot joi, la ora 14:30 va avea loc prima conferinţă de presă a evenimentului, conferinţă la care vor participa primarul Tîrgu-Mureş-ului Dorin FLOREA, organizatorii Mihai LEU şi Sorin ITU, precum şi nume sonore ale Campionatului Naţional de Raliuri „Dunlop”.  Conferinţa de presă va avea loc în Centrul de Presă de la Hotelul President.

Următorul eveniment al zilei de joi îl reprezintă testul cu circulaţia închisă (shakedown) ce se va desfăşura în zona Sânişor.

Vă mulţumim pentru sprijinul pe care ni l-aţi acordat până acum şi vă aşteptăm la evenimentul cu cei mai mulţi cai putere al anului.

Ioana ROMAN

Ofiţer de presă