Obiectivul pentru Tg.Mures: revansa!

In urma cu un an, Vali Porcisteanu si Dan Dobre incepeau Raliul Tg.Mures cu o prestatie consistenta. Dupa un loc 2 in superspeciala “Serpentina”, ei urcau pe prima pozitie la capatul primei “speciale” a zilei secunde, loc pe care aveau sa-l pastreze si dupa urmatoarea sectiune cronometrata. Pentru ca apoi sa ajunga in primul parc de service, care preceda cele doua probe lungi, hotaratoare, cu al treilea timp, la doar 5,6 secunde de lider. Numai ca, lovitura de teatru, urma abandonul, o clema banala oprindu-i din cursa.

 

Acum insa, a sosit momentul revansei, cu atat mai mult cu cat, dupa excelentul debut de stagiune, concretizat cu o victorie in Tess Rally, Vali si Dan doresc sa obtina un rezultat care sa le permita sa-si pastreze prima pozitie a ierarhiei absolute si, de ce nu, gratie jocului rezultatelor sa se distanteze fata de urmaritori. “Am dat uitarii acel raliu, ca si toate problemele de anul trecut, indiferent ca este vorba de cele de ordin tehnic, ori de ghinion. Cred ca s-a vazut acest lucru inca de la Brasov. Am abordat noua stagiune pozitivi, optimisti, increzatori in fortele noastre, si suntem decisi sa ne jucam sansa in fiecare etapa din 2011. Nu face exceptie Tg.Mures, unde avem drept obiectiv revansa si o noua prestatie care sa ne permita un rezultat pozitiv”, spune Vali.

 

 

Masina este pregatita, iar dupa recunoasteri, Vali spune ca sunt pregatiti sa atace: “Suprafata de concurs este in bune conditii. Sunt multe sectiuni de mare viteza, dar exista si zone tehnice, care iti pot da batai de cap in cazul in care nu le abordezi cu atentia cuvenita. Suntem hotarati sa mergem la limita, fara insa sa neglijam un aspect extrem de important: campionatul este lung, echilibrat in ceea ce priveste lupta la varf si orice rezultat pozitiv conteaza in stabilirea ierarhiei finale absolute. De un lucru trebuie sa fie convinsi fanii nostri, acela ca merita sa vina sa ne urmareasca de-a lungul intrecerii, ca si de faptul ca in cele doua aparitii pe superspeciala Serpentina vom face, asa cum i-am obisnuit, nu doar un timp bun, ci si spectacol”.

 

Vali Porcisteanu si Dan Dobre le multumesc sponsorilor principali , Prista Oil, distribuitorul oficial al uleiurilor Valvoline, si Vallino, ca si colaboratorilor lor: Pirelli, Colina, Exedge, actioncamera.ro, Pilot Power Tuning, Corsig.