Paul Andronic castiga prima etapa a Cupei Resita 2011 ( rezultate finale + clasamente)

 

Vom incerca pe parcursul acestei zile sa va tinem la curent cu rezultatele participantilor in Cupa Resita 2011. Pentru a vedea toate update-urile trebuie sa faceti un refresh al pagini printr-o simpla apasare a tastei F5.

 

Antrenamentele s-au desfasurat pe o ploaie puternica si pe asfalt umed. Termometrul indica 14 grade Celsius,  prognozata fiind vreme in general inchisa si ploaie.

 

Startul in prima mansa de concurs a fost dat la ora 13:30. Carosabilul a fost ud si a plouat cu intermitente pe tot  parcursul mansei. Bogdan Cuzma (421) a iesit in decor la scurt timp dupa start, Paul Andronic (2) a abandonat din  cauza unei probleme tehnice iar Andrei Serban (83) a decis sa nu ia startul in prima mansa. Cea de-a doua mansa de concurs a inceput la ora 13:50.

 

Cea de-a doua manşă de concurs a fost întreruptă din cauza ieşirilor în decor ale lui Ştefan Giui Jr. (97) şi Mihai Câmpeanu (16). Acestea au necesitat intervenţia platformei pentru evacuarea maşinilor avariate, reluarea cursei fiind întârziată de operaţiunile de curăţire a carosabilului.

 

Cursa, odată reluată, s-a terminat “în viteză”, Paul Andronic îmbunătăţindu-şi uşor timpul obţinut la antrenamente. Cu 2:30,271 el s-a clasat pe primul loc, urmat de  pe locul 2 de Lucien Hora cu 2:33,798 şi de Christian Nistoran pe locul 3 cu 2:34,090.

 

 


 

 

Rezultate mansa I – Antrenamente Cronometrate

 

Rezultate Antrenamente

 

Ordine Start Concurs

 

Mansa 1 Concurs

 

Manse Concurs Cumulate

 

 

Final Open

 

Final Grupa N

 

Final Grupa A

 

Final Grupa H

 

Final Grupa I

 

Final 2 Roti Motrice

 

Final Juniori

 

Final Debutanti

 

Final Echipe