Bogdan Padurariu tinteste prima victorie a carierei

In urma cu doi ani Bogdan Padurariu isi facea aparitia in Campionatul National de Drift la volanul unui Audi Quattro modificat. De atunci si pana in prezent pilotul din Campulung Moldovenesc a fost aproape de podium in doua randuri, la Suceava in 2012 si la Bucuresti in acest an. Sansa nu a fost de partea sa insa un rezultat in top 3 ramane doar o chestiune de timp, evolutiile constante si clasarea pe locul cinci in clasamentul general dupa 4 etape ale sezonului 2013 vin sa intareasca obiectivul pe care si l-a propus Bogdan.

 Bogdan-Padurariu

Initial cea de-a cincea etapa a Campionatului National de Drift – GTT Drift Championship 2013 era programata sa se desfasoare in Cluj-Napoca insa etapa a fost relocata pe circutiul de karting din Brasov, Prejmer Circuit. Aceasta runda, favorita a pilotului din Campulung Moldovenesc, ofera pilotilor si spectatorilor un circuit de viteza, unde in luna iunie a acestui an s-a desfasurat cea de-a cincea etapa a Campionatului European de Drift si a treia etapa a campionatului intern.

 

Ma bucur ca revenim la Prejmer Circuit. In acest moment aceasta este etapa mea favorita pentru ca imi plac traseele de viteza si Prejmerul ofera acest lucru. Imi doresc un rezultat bun si am in vedere primul podium al carierei daca totul merge bine. Un rezultat in top 3 mi-ar consolida pozitia din clasamentul general unde lupta este foarte stransa, pilotii situati pe locurile 4-9 aflandu-se intr-un ecart de 60 de puncte asa ca orice se poate intampla aici. Atmosfera va fi cu siguranta una deosebita si sper ca fanii sa fie alaturi de noi in numar cat mai mare.” declara Bogdan inainte de deplasarea catre Brasov.  

 

Vineri, 6 septembrie, incepand cu ora 08.00 pilotii vor efectua antrenamete libere, urmand ca duminica, 8 septembrie, sa aiba loc sesiunea de calificari si concursul.

 

Bogdan Padurariu este sustinut in sezonul 2013 de: Focality Iasi, Aquarius Club Campulung Moldovenesc, Belco Oil Romania, Costel Autoservice si cativa prieteni apropiati.