Galerie foto – Campionatul National de Drift – Etapa 1 Iasi

In wekendul care abia s-a incheiat a avut loc prima etapa a Campionatului National de Drift –  GTT Drift Championship din acest an.  

Campionatul national de drift RUNDA 1 Iasi - Era Shopping Park 1 (50)

Sambata capriciile vremii si-au facut simtita prezenta ploaia facandu-si de cap si ingreunand antrenamentele concurentilor. Chiar si asa, primele victime cazute sambata din vina problemelor tehnice nu s-au lasat asteptate prea mult. Iulian Gherasim se vedea pus in imposibilitatea de a repeta figura frumoasa de anul trecut, locul doi, obtinut la Iasi, motorul Nissan-ului S13 cedand. Cu toate acestea el a reusit duminica sa prinda ultima pozitie a podiumului datorita rivalului sau Sorin “Hai” Ene care i-a imprumutat masina sa Nissan S14, o masina castigatoare din cate se pare pentru ca Sorin a reusit sa urce pe locul doi la final.    

Campionatul national de drift RUNDA 1 Iasi - Era Shopping Park 1 (14)

Cu un sponsor nou alaturi de el si dupa victoria cu care incheia anul trecut campionatul, Razvan “LKN” Fratianu a reusit din nou cel mai bun rezultat la Iasi. Vice-campionul en-titre porneste astfel cu dreptul in noul sezon, hotarat sa se bata la victorie si in acest an.