Hyundai Mobis World Rally Team a doua echipa Hyundai in WRC

Hyundai Motorsport a anuntat ca Hyundai Mobis va fi partenerul principal pentru echipa a doua, urmand ca de la Raliul Suediei sa fie inscris un al treilea model i20 WRC sub licenta Hyundai Motorsport N, iar numele celei de-a doua echipe din campionat va fi Hyundai Mobis World Rally Team.

 i-20-wrc_Side (4)

Echipajul Hayden Paddon si John Kennard va demara campania de anul acesta in Raliul Suediei si va concura pentru Hyundai Mobis World Rally Team la toate celelalte etape ramase in calendar. Odata cu accidentarea lui Dani Sordo inaintea Raliului Suediei, comenzile masinii sale vor fi preluate de Haydon Paddon si astfel Kevin Abring, noul pilot oficial de teste, se va afla la comenzile celui de-al treilea model Hyundai.  Kevin Abbring va concura in cel putin patru etape din WRC pentru echipa Hyundai Mobis World Rally cu o a patra masina, in acest an. 

 

Chiar daca va concura cu doua echipe in 2015, asa cum a fost cazul si in sezonul trecut, Hyundai Motorsport va gestionata toate masinile din aceeasi zona operationala in parcul de service, utilizand aceeasi echipa de ingineri si mecanici.

 

Suntem incantati ca Hyundai Mobis este partenerul principal pentru a doua echipa si ca la Raliul Suediei vom avea o a treia masina pentru Hyundai Mobis World Rally Team. Hayden Paddon este pilotul principal si va concura alaturi de Hyundai Shell World Rally Team la toate celelalte etape din acest sezon. Ne bucuram ca putem sa-i oferim o sansa si lui Kevin Abbring, pilotul nostru de teste, de a participa la cateva etape din WRC anul acesta, tot pentru Hyundai Mobis World Rally Team. Avem in plan participarea la patru etape cu Kevin, dar inca nu am stabilit exact care vor fi acestea. In timp ce echipa Hyundai Shell World Rally va continua competitia, asa cum a facut si la Monte-Carlo, echipa a doua va oferi ocazia unor tinere talente sa-si demonstreze potentialul in WRC, un angajament pe care ni l-am asumat atunci cand am decis sa ne implicam in aceasta competitie”, a declarat Michel Nandan, directorul echipei.