Kris Meeke a semnat contractul cu Mini pentru sezonul 2011 al WRC

Kris Meeke, campionul din 2009 al Intercontinental Rally Challenge ( IRC) , va participa anul viitor in Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) . Nord Irlandezul, care nu a confirmat inca informatia, a semnat, conform surselor britanicilor de la Autosport, cu cei de la Prodrive, care vor fi responsabili pentru dezvoltarea noului Mini WRC .

David Richards, patronul Prodrive, este in cautarea unui pilot experimentat si talentat, de preferinta englez . Astfel , Kris Meeke va avea ocazia sa piloteze modelul Contryman al celor de la Mini , la revenirea in WRC.

Aceleasi surse Autosport, au mai declarat ca Marcus Gronholm, dublu campion mondial , va testa saptamana viitoare in Portugalia modelul Contryman al celor de la Mini . Dupa aceasta sesiune acesta este posibil sa ia o decizie in sensul semnarii unui contract cu cei de la Prodrive .

Zvonurile se invart deasemeni si in jurul lui P.G. Andersson, fost dublu campion mondial in JWRC si pilot in WRC pentru cei de la Suzuki . Se pare ca si suedezului i-a fost propus un contract pentru 2011 .