Gergo Szabo vine la Dementor Rally Show

  • Gergo Szabo, primul campion care si-a anuntat prezenta la Dementor Rally Show
  • Campionul National vrea sa-si apere titlul castigat in 2009 la Sibiu
  • Dementor Rally Show se va desfasura pe 5 -6 noiembrie

Gergo Szabo, campionul national en-titre si castigatorul Sibiu Rally Show 2009, si-a anuntat participarea si la editia din acest an a competitiei similare cu celebra „Cursa Campionilor”.

Gergo Szabo, pilotul Jack Daniels Rally Team, este primul campion care si-a anuntat prezenta la Dementor Rally Show, competitie care incheie sezonul 2010 din Campionatul National de Raliuri. Dupa ce si-a aparat titlul national in Raliul Iasului, Gergo Szabo este pregatit sa repete, la Sibiu, performanta din 2009 cand a devenit „Campionul Campionilor”.

„Vin la Sibiu pentru spectacol. Voi face show pentru iubitorii de raliu din Sibiu, pentru sponsorii mei, pentru prieteni si toti cei care m-au sustinut de cand vin in Romania. Sibiu Rally Show este un eveniment drag mie si de aceea voi fi prezent si in acest an”, a spus Gergo Szabo, dublu campion national de raliuri in Romania.

Dementor Rally Show, competitie ajunsa la editia a sasea, se va desfasura anul acesta in perioada 5 – 6 noiembrie si, in premiera, vor fi acceptati pilotii de la toate grupele din Campionatul National de Raliuri. Vineri, in prima zi de spectacol, sunt programate intrecerile dintre cei care concureaza pe masini Dacia Logan si pilotii de la grupele H si K, startul fiind programat pentru ora 14:00, iar sambata, 6 noiembrie, in cea de-a doua zi, se vor da luptele la grupele A, masini cu tractiune fata, si N, masini cu tractiune integrala, startul fiind programat la ora 10:00.

Berti Panaiot

Credit foto: Jack Daniels Rally Team