Quesnel : Sa nu fiti surprinsi daca Loeb va continua in WRC si in 2012

Managerul celor de la Citroen Racing, Olivier Quesnel, a declarat ca nu ar fi surprins daca Sebastien Loeb isi va continua cariera in WRC si in 2012 .

Il ultima vreme s-au inmultit speculatiile conform carora Sebastien Loeb va parasi aceasta ramura a motorsportului care se confunda cu el , gratie recordurilor pe care le detine . Chiar Loeb personal a declarat ca e posibil ca sezonul 2011 sa fie ultimul pentru el , dar Quesnel spune ca nu ar fi surprins daca septuplul campion mondial va mai ramane in WRC .

Pot sa pun pariu ca, daca lucrurile vor merge bine pentru Seb ( Loeb) la anul , acesta va ramane si in 2012a spus Quesnel .Dar, daca acesta va avea probleme ori va incepe sa piarda si va considera ca nu e cel mai bun, atunci e posibil sa se retraga . In acest moment, nici el nu stie care va fi momentul retragerii, dar va asigur ca inca ii face placere sa piloteze ” .

Loeb a spus : ” Singurul lucru de care sunt sigur este ca nu voi mai continua prea multe sezoane . Chiar nu stiu ce planuri sa imi fac, momentan singurul obiectiv este sa particip si in 2011 si sa vad cum vor decurge lucrurile . Daca pilotajul in WRC va continua sa-mi ofere rezultate si ma voi simti bine, atunci cine stie…

Campionul mondial din acest sezon al WRC a mai adaugat ca lansarea modelului Citroen Ds3 WRC reprezinta un motiv serios pentru a ramane in acest sport . El a mai adaugat : ” Daca urma sa ma retrag in 2011, nu as mai fi depus atatea eforturi pentru dezvoltarea acestui nou model. 2011 o sa fie un sezon interesant . “

Via | Wrc.com

foto : McKlein | Citroen