Petter Solberg continua povestea WRC

Petter Solberg va alerga pentru al treilea sezon consecutiv cu marca Citroen. El va beneficia in acest an de noul Citroen DS3 WRC si va fi prezent in Raliul Suediei.

Seful echipei PSWRT Ken Rees a declarat: “Cu siguranta vom fi prezenti in Suedia. Nogier Benoit seful echipei Citroen Junior m-a asigurat ca echipajul Solberg/ Patterson va fi inscris pe lista de start. Vom face un sezon complet in WRC, Petter alergand in Raliul Suediei sub culorile Petter Solberg World Rally Team, insa nu stim in continuare ce se va intampla exact daca vom alerga cu echipa PSWRT sau sub culorile Citroen. Inca sunt probleme cu bugetul, Petter s-a chinuit toata iarna sa adune bugetul necesar sezonului 2011, dar lucram in continuare la acest lucru.

Oficialul raliului Suediei Bertil Klarin a spus ca va tine deschisa lista de inscrieri pentru Solberg, 10 ianuarie fiind si ultima zi de inscrieri. Klarin a declarat: “Sportul are nevoie de Petter, cu toate ca trebuie sa trimitem lista de inscrieri la FIA, nu ii vom inchide usa in nas lui Petter.

Update 10:20 – Cererea de inscriere a lui Peter Solberg a ajuns in timpul necesar la organizatori astfel incat el se regaseste pe lista de inscrieri publicata pe siteul oficial al Raliului Suediei .

In prezent Petter Solberg se afla la Monte Carlo, ieri terminand cea de-a patra si ultima zi de teste cu echipa Peugeot Sport, care i-a pus la dispozitie un Peugeot 207 S2000.