Doar 10 raliuri pentru MINI in sezonul 2012 al WRC

 

Se pare ca Dani Sordo a preluat si indatoririle purtatorului de cuvant al celor de la Prodrive. Daca prin intermediul paginii sale de Facebook aflam marti seara ca cei de la MINI cauta solutii pentru sezonul 2012 al WRC si ca acestea vor fi facute publice in cursul zilei de joi ( n.red: ieri), aseara din nou pilotul spaniol a fost cel care a adus vestile.

 

Acestea sunt de tipul “una calda – una rece”. MINI va participa doar la 10 raliuri din cele 13 cate sunt prevazute in calendarul 2012 al Campionatului Mondial de Raliuri. Declaratia lui Dani Sordo a fost foarte vaga “ Buna ziua. Dupa o zi cu discutii intente sunt fericit sa va aduc vesti bune. In 2012 voi concura in 10 raliuri alaturi de MINI WRC, incepand cu Monte Carlo. Sper ca masina va evolua de-a lungul acestui sezon, la fel ca mine, pentru a va putea aduce bucurii si mai mari. Cam atata va pot spune, restul urmand sa aflati din comunicatul oficial“.

 

Al doilea ghid al Raliului Monte Carlo a fost publicat ieri si contine si datele de contact ale celor de la MINI, deci se pare ca prezenta acestora in Principat a devenit sigura. Totusi, niciun comunicat oficial nu a fost transmis pana in acest moment, nici de catre Prodrive nici de catre MINI/BMW. La fel, lipsa comunicarii continua si in cazul celor de la FIA iar organizatorii editiei cu nr.80 a celui mai vechi raliu din lume nu au publicat lista de inscrieri aseara, desi termenul a expirat.