Conferinta de presa Tess Rally Romtelecom 2014

Joi, 20 martie, a avut loc la hotelul Aro Palace din Brasov conferinta de presa premergatoare Tess Rally Romtelecom, etapa de debut a Campionatului National de Raliuri Dunlop.

Afis Tess Rally 2014

La conferinta de presa au participat pilotii Edwin Keleti si Simone Tempestini, presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, domnul Ovidiu Mazilu, reprezentanti ai partenerilor Tess (Cristina Cirstolovean) si Lubexpert Romania (Gelu Matau).

 

Alaturi de acestia a luat cuvantul si domnul Miklos Gantz, City Manager al orasului Brasov, Col. Dan Strauti (Brigada Mobila de Jandarmi Brasov), Col. Stelian Rechitean (ISU Brasov), Col. Cristian Palistean (IJJ Brasov) si Comisarul Sef Florian Santo (Politia Brasov).

 

Este al treilea an in care particip la raliul de la Brasov si imi place foarte mult” a declarat Simone Tempestini. Eu am evoluat de la an la an, atat din punct de vedere al performantelor dar si din punct de vedere al echipamentului de concurs. Acum doi ani am pilotat o Dacia Logan, anul trecut un Subaru Impreza iar anul asta voi pilota un Peugeot 207 S2000.” a adaugat juniorul Napoca Rally Academy.

 

Multumesc organizatorilor si felicit sponsorii care se implica in motorsport si fac posibila desfasurarea acestui raliu cu traditie.” a spus Edwin Keleti, cel care va pilota in acest an o masina de top, Ford Fiesta R5. “Obiectivul nostru pentru acest sezon este o clasare in primii trei.” a adaugat pilotul echipei BCR Leasing Rally Team.

 

Atat Presedintele FRAS cat si City Manager-ul Brasovului s-au alaturat organizatorului in a indemna brasovenii sa “iasa in strada”, sa fie cat mai multi pe marginea probelor.

 

Primele cinci probe speciale ale Tess Rally Romtelecom sunt programate pentru vineri, 21 martie, iar ultimele sase sambata, 22 martie. Tess Rally Romtelecom este organizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Brasov si este sustinut de Romtelecom – partener principal si de partenerii oficiali Tess Brasov – distribuitor Volkswagen si Audi, Lubexpert – importator si distribuitor Mobil 1 in Romania si Hotel Aro Palace.