Cupa Ofertelor Speciale – Editia I – 9 iulie 2010

Editia I a Cupei Ofertelor Speciale, organizata de Ingenium Media, a reunit la start 110 de participanti in cadrul unei curse de anduranta desfasurata pe durata a sase ore. Circuitul AMC Kart Pipera a fost gazda evenimentului la care au luat parte peste 350 de pasionati ai fenomenului auto. Alaturi de Michelin, sponsor principal, Volksbank Leasing, Opel, Auto Italia, Citroen, Ford prin Colina Motors si Tissot prin Chronotime au fost partenerii primei editii a Cupei Ofertelor Speciale.

Atmosfera a fost intretinuta de celebrul Nono Semen de la Pro FM, gazda evenimentului, care a reusit sa aprinda si mai mult atmosfera incendiara din cadrul Cupei Ofertelor Speciale. Pe langa cursa de karting, evenimentul a inclus si un salon auto, dar si momente in care partenerii Volksbank, Michelin sau Tissot si-au prezentat ofertele speciale.

Surpriza evenimentului a fost prezenta legendarului pilot de raliuri Eugen Ionescu-Cristea care, cu al sau Lotus Elise John Player Special 100 Edition, a impresionat in cele cateva ture de circuit efectuate alaturi de persoane din public. Colectionar de automobile exclusiviste, fostul premier al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, alaturi de fiul sau cel mic, a parcurs cateva ture in forta la volanul aceluiasi bolid Lotus, in aplauzele sutelor de pasionati prezenti la eveniment.

Salonul auto organizat in incinta circuitului de karting a reunit expozanti ca Auto Italia, prezenti la eveniment cu Fiat 500 by Diesel, Abarth 500 si Alfa MiTo, Opel cu noul Meriva in premiera nationala, Insignia si Astra, Citroen cu trei modele DS3 si Ford, prin Colina Motors, cu Focus ST si noul RS.

Desi a dat emotii participantilor, ploaia de jumatate de ora a racorit atmosfera incinsa de pe pista si a pregatit terenul pentru cele 11 serii a cate 10 participanti in lupta pentru finala de 18. Dintre cei 110 timpi obtinuti pe karturile de 6,5 CP au fost alesi cei mai rapizi 18 concurenti pentru marea infruntare. 3 serii de cate 6 participanti s-au intrecut in finala desfasurata in nocturna, cu karturile de 13 CP. Multa adrenalina, nervi intinsi la maximum si dorinta de a castiga au fost elementele definitorii pentru finala competitiei, premiile consistente fiind garantia unui eveniment reusit.

Si pentru ca de la competitie nu puteau lipsi vedetele, in cadrul Cupei Ofertelor Speciale au luat startul Cabral Ibacka si iubita sa, actrita Andreea Patrascu. Din pacate, timpii obtinuti de cei doi nu le-au asigurat un loc in finala, insa participarea lor in cursa a dat un plus de culoare evenimentului.

Tombola cartilor de vizita a avut ca premii 3 weekend-uri la volanul noului Astra oferite de Opel, precum si 3 rucsace cu materiale promotionale oferite de Volksbank Leasing. Norocosii extrasi din urna cu cele peste 200 de carti de vizita sunt:

Cristian Penciulescu – Vogue International
Camelia Draghici – Generalli Asigurari
Cristian Harabagiu – Terra Romania

Finala celor 18 participanti a fost extrem de stransa, primii doi competitori fiind despartiti de doar o sutime de secunda!

Clasamentul Cupei Ofertelor Speciale

Locul I – Radu Stefan – 1:17:39
Premii:
– Ceas Tissot V8 – oferit de Chronotime
– Set ghete de curse, tricou, manusi OMP – oferite de Colina Motors
– Macheta si tricou Fiat 500 – oferite de Fiat
– Sapca Citroen semnata de Sebastien Loeb – oferite de Citroen

Locul II – Bogdan Ivanus – 1:17:40
Premii:
– Set ghete de curse si tricou OMP – oferite de Colina Motors
– Macheta si tricou Fiat 500 – oferite de Fiat
– Sapca Citroen semnata de Sebastien Loeb – oferita de Citroen

Locul III – Mircea Milcu – 1:17:43
Premii:
– Ghete de curse OMP – oferite de Colina Motors
– Macheta si tricou Fiat 500 – oferite de Fiat
– Sapca Citroen semnata de Sebastien Loeb – oferita de Citroen

Majoritatea participantilor au primit premii de la partenerii Cupei Ofertelor Speciale, Michelin, Volksbank Leasing, Opel, Citroen, Auto Italia si Ford prin Colina Motors. Prima editie a Cupei Ofertelor Speciale reprezinta garantia unei editii viitoare, cu mai multi participanti, mai multi sponsori si mai multe manse de concurs. Pana la urmatoarea intalnire, va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi si va invitam sa participati si la alte evenimente organizate de Ingenium Media.

via VOOM.ro