Petter, what the fcuk?

 

Scuzati-mi franceza, dar asta mi-a venit in minte: Petter, what the actual fuck!? Eram la Raliul Iasului care se desfasura concomitent cu Raliul Frantei si am auzit ca Petter Solberg si Jari-Matti Latvala au dat-o din nou in bara. Acest lucru nu m-a surprins deloc, tinand cond de seria lor ghinionista de anul asta, dar mai apoi am aflat ca Petter a avut o iesire in decor destul de serioasa. In continuare nu m-am mirat, stiind faptul ca probele din Franta au destule capcane, mai ales cele din curtea din spate a domnului Sebastien Loeb.

 

Am ajuns acasa si am vazut filmuletele cu iesirea lui Petter si in continuare singurele cuvinte care imi veneau in minte sunt cele din prima propozitie din acest articol. Ce-a facut? A derapat, a cules niste struguri pe capota ( sau aia e o cultura de hamei?), apoi a sarit din nou peste drum, a apasat blana pe acceleratie si a ajuns din nou intr-o vie? Si a mai daramat si un stalp de electricitate trimitandu-i pe localnici in era de piatra?

 

Oare a avut Petter o zi asa slaba sau doar pedala de acceleratie i s-a blocat, in stilul Toyota? Pot sa presupun doar ca a incercat sa iasa de pe zona verde cat de repede se putea, pentru ca pneurile slick de asfalt nu-ti permit sa pierzi prea multe clipe prin iarba, daca nu vrei sa ramai acolo. Ce i-a iesit in cele din urma nu este chiar ce si-a dorit, si a ajuns intr-o a doua vie dupa ce sarit peste drumul principal. Bineinteles, este irelevant sa va mai spun ca probabil Petter nu a avut cea mai buna vizibilitate in acele momente.

 

Mi se pare unul dintre cele mai bizare accidente din acest sezon, chiar daca Ford a avut destule momente asemanatoare in 2012. Pacat de Petter si Chris, dar oricat ar fi de ciudat, acest incident nu inseamna nimic bun pentru ei. Saracul Chris, in acele momente era doar un pasager care probabil zicea “Struguri, struguri, struguri, drum, fuck, stalp…acum ce?!?”. Mult mai putin amuzant este faptul ca cei cativa spectatori au evitat la limita contactul cu stalpul de electricitate aflat in cadere.

 

 

One thought on “Petter, what the fcuk?”

  1. Jari Matti Latvala cu ce a dat-o in bara?????, sau ai scris asa ca sa sune mai interesant…

Comments are closed.