Cele sfinte

Daca baietii care ma ajuta sa particip la coasta au un Audi A3 de strada cu vreo 290 de cai, de ce sa nu punem bestia la treaba? Zis si facut. M-am anuntat ca forlighter in etapa de regional de la Lacul Sf. Ana. Si toti am fost de acord sa plecam duminica dimineata sa ajungem putin mai repede ca sa am timp sa fac cateva urcari. Sa ma bucur de traseu. Nu sa fiu cu ochii in paispe.

 

 

Un drum de 240 km pana acolo. Recunoasteri. Atmosfera relaxata. 15 masini in concurs, timp berechet. O duminica intr-un loc in care nu am mai fost. O coasta de care sa ma bucur fara sa fiu incrancenat, ingrijorat, montat la maximum. Un Audi cu cutie secventiala, cu padele pe volan, o placere de condus. Putin delay dar dupa ce te obisnuiesti, anticipezi si din unele puncte de vedere e chiar mai bine.

 

 

La sfarsit, un gulas mare pentru toti concurentii. Discutii, baliverne, mistocareala. Ce mai reuseste Leob cu un minut de penalizare. Ce reuseste Vettel in Principat. Ce bataie isi iau toti anul asta de la Vali si ce mai face Giculetz ( aka Boroianu ) cu Evo X. Mai vine, nu mai vine, ramane cu asta de acum? Iar in final,  un drum spre casa, putin obositi. Doua plinuri de benzina. Bestia chiar consuma.

 

 

Atat doar ca sambata seara am hotarat sa nu mai mergem. Am ales o duminica si mai tihnita. Acasa, cu cele sfinte. Adica Formula 1 la Digi si WRC pe net. Acum imi pare rau. Atunci parea o idee buna. Ne luam insa revansa data viitoare. Si lucrurile se vor intampla exact asa cum am spus mai sus. Cu exceptia castigatorului care poate nu va mai fi Marcus Andreoiu.

 

 

Lacul Sf Ana. Locul unde exista un traseu excelent de coasta. Trebuie sa-l vad.

 

One thought on “Cele sfinte”

  1. traseul a fost bestial, pacat ca nu au putut veni cateva nume mai mari din cauza raliul clujului si nu numai. Pe data de 26 iunie va fi urmatoarea etapa din campionatul regional de VTM la Cozmeni, traseul este foarte tehnic dupa parerea mea se poate compara cu traseele Lacul Sf. Ana sau Baile Balvanyos.

Comments are closed.